Widok
Zielony Południk. Nowe osiedle Euro Stylu
Opinie do artykułu: Zielony Południk. Nowe osiedle Euro Stylu.
Najnowsza inwestycja Euro Stylu powstaje w bardzo szybko rozwijającym się pod względem zabudowy mieszkaniowej obszarze Gdańska, przy ulicy Starogardzkiej . Sprzedaż mieszkań na osiedlu Zielony Południk niedawno ruszyła: ceny zaczynają się od 4850 zł za m kw. Wybierać można spośród metraży od 36 do 72 m kw. Do mieszkań wprowadzić się będzie można pod koniec przyszłego roku.
Nowe, kameralne osiedle na południu Gdańska to odpowiedź na potrzeby osób szukających zarówno spokoju, jak i ...
Najnowsza inwestycja Euro Stylu powstaje w bardzo szybko rozwijającym się pod względem zabudowy mieszkaniowej obszarze Gdańska, przy ulicy Starogardzkiej . Sprzedaż mieszkań na osiedlu Zielony Południk niedawno ruszyła: ceny zaczynają się od 4850 zł za m kw. Wybierać można spośród metraży od 36 do 72 m kw. Do mieszkań wprowadzić się będzie można pod koniec przyszłego roku.
Nowe, kameralne osiedle na południu Gdańska to odpowiedź na potrzeby osób szukających zarówno spokoju, jak i ...
Spojrz lepiej na mape...zanim zaczniesz krytykować.
Gdzie masz spalarnie, a gdzie Zielony Poludnik? To może pół Trójmiasta ma narzekać, że jets spalarnia pod Gdańskiem? A co maja powiedzieć Ci z Szadułek czy Kowali? Stuknijcie się w głowe... Nie kazdego stać na mieszkanie w wieżowacach na Przymorzu. Najlepiej zaorać cały dolny taras, bo Szadułki... a wyżej, bo lotnisko... głupich nie sieją!
mieszkam tam prawie 2 lata a w KORKU stałam do tej pory może ze 3 razy. Swoją drogą, każdy kupuje mieszkanie tam gdzie mu odpowiada. Ja na lokalizację nie narzekam. Wręcz jestem zadowolona. Nie ma dużo ludzi, cisza i spokój. Mieszkańcy psy wyprowadzają na pole. Dzięki polu nie mamy zasr*nych osiedlowych trawników. Wg mnie jest wszędzie blisko. Widzisz, ja omijam wielkim łukiem Sopoty, Wrzeszcze, Moreny i inne "zad*pia". Mam blisko do Głównego, obwodnicy, pracy, znajomych, a zakupy robię przez Internet. Wszędzie blisko, a mieszkanie w cenie 160 000 zł nie na kredyt tylko bardziej punktuje. Twoja sprawa, że jesteś wielkomiejskim mieszczuchem. Nigdy w życiu nie zapłaciłabym za mieszkanie w przeludnionej części miasta niemal 300 000 zł albo i więcej. Wolę przez 5 lat ( a za tyle właśnie ta część miasta też się mocno zaludni) odkładać na wkład własny do kredytu, a z kwoty najmu spłacać resztę, mieszkając w domu z małym basenem, sauną i jacuzzi poza miastem. Taka ze mnie "bogaczka" oszczędna i rozsądna ;)
"W odległości kilkuset metrów od Zielonego Południka znajdują się sklepy, centrum fitness, przedszkola, szkoły, a także przychodnie."
Troszeczkę nie doliczyli... w odległości kilkuset metrów to jest najwyżej maleńki osiedlowy spożywczak, cała reszta wymaga pokonania kilku kilometrów.
Sympatyczne, bo sympatyczne, ale zad*pie, i bez samochodu jak bez ręki.
Troszeczkę nie doliczyli... w odległości kilkuset metrów to jest najwyżej maleńki osiedlowy spożywczak, cała reszta wymaga pokonania kilku kilometrów.
Sympatyczne, bo sympatyczne, ale zad*pie, i bez samochodu jak bez ręki.
Tam wszystko sie teraz buduje
Tylko patrzec, jak Biedra lub Lidl powstanie. Osiedla rozna jak grzyby po deszczu to i infrastr. bedzie. A dojazd? Przeciez sa dwa autobusy kursujace dosc czesto do centrum. Zielono, cisza... spokoj. Pola, laki i lasy. A nie we wrzeszczu szum samochodow, tramwajow i okna nie ma szans otworzyc.
Uwielbiam
tę falę hejtu, wylewającą się przy informacji/opisie każdej nowej inwestycji deweloperskiej w Gdańsku. Na południu; śmierdzi, słoiki, korki, bla, bla, bla. Na północy; powaliło ich, takie ceny, imprezy w mieszkaniach wynajmowanych krótkoterminowo, bla, bla, bla.
Polakowi nigdy nie dogodzisz. Hejterów zachęcam do migracji... w Bieszczady ;-)
Polakowi nigdy nie dogodzisz. Hejterów zachęcam do migracji... w Bieszczady ;-)
Juz powstrzymaj sie od mowienia, kogo stac a kogo nie
prawda taka, ze kupuja w centrum i gadaja, ze wszsedzie blisko i jak super... ale halas nie do wytrzymania. A z poludnia 15 minut i jestem tez na zakupach, co za problem. W dobie internetu nie musze latac ciagle po szmatach. Zreszta kazdy kupuje gdzie mu sie podoba i na co go stac, wiec przestac hejtowac.
Zapewne znajdą się też sponsorowane komentarza wychwalające Dewelopera, który traktuje swoich klientów jak... szmatki ;) życzę powodzenia wszystkim kupującym, musicie uzbroić się w anielską cierpliwość. A i to prawda co do linii wysokiego napięcia, właśnie powstaje, a wcześniej nie było o tym żadnej mowy. Nowi mieszkańcy osiedla Futura Park nieźle się zdziwili.
Fajne osiedle, dobry deweloper
Mam znajomych na cytrusowym i też chwalą. Deweloper buduje za własne środki, nie ma hipotek. Mieszkania dopracowane, ustawne. Lokalizacja jak lokalizacja, nie każdy może i nie każdy chce mieszkać w dzielnicach centralnych. Hałas lub blisko do galerii o to jest pytanie hehe. Przydała by się lepszą komunikacja oczywiście, tramwaj na przykład, ale niestety