Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Zdecydowanie polecam Zielony Zakątek. W naszym przypadku była to miłość od...
~AgaQ
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 września 2016

POLECAM !!!!!!!!! wątek zamknięty Nasz Johnny ;) był bardzo zadowolony uczęszczając do tego miejsca przez...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 września 2016

Profesjonalnie wątek zamknięty Witam, polecam żłobek/przedszkole Zielony Zakątek ze względu na profesjonalne...
~Izabela Pilachowsha
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 września 2016

Wspólne wychowanie wątek zamknięty Gorąco polecam "Zielony Zakątek", naprawdę ze spokojem można...
~Danutta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2015

Super Miejsce wątek zamknięty Mój syn odrazu zaklimatyzował się w Zielonym Zakątku. Panie są super miłe i...
~Mama
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 listopada 2014

Polecam! wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce. Nasz synek chodzi tam od prawie...
~Mama M.
-

dodano: 27 sierpnia 2014

Najlepsza decyzja Rodziców -> wraz z odesłaniem teściowej :) wątek zamknięty Opieka -> dwie młode dziewczyny z Pasją, pełne Pomysłów i Energii Wyposażenie...
~tata tata
1

dodano: 7 marca 2014

Najlepsza opieka wątek zamknięty Dwie świetne ciocie, bardzo zaangażowane. Mój syn z przyjemnością chodzi do...
~Małgosia
-

dodano: 15 lipca 2014

Żłobek " Zielony Zakątek" wątek zamknięty Moją córcie posyłam tam od dwóch miesięcy.Jak narazie jestem bardzo...
~Mama Juleczki
-

dodano: 1 kwietnia 2014

Zielony ZAkątek-polecam!!! wątek zamknięty Żłobek jest nowy, Panie w Żłobku są przesympatyczne, otwarte na wszystkie...
~Kasia
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 listopada 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry