Widok

Zimno !

jest zimno ! i nie lubię kiedy deweloperzy windują swoje tematy na górę ! by tylko ich nazwa widniała. Jak popieracie piszcie czy jest zimno czy ciepło - będzie wesoło . Na 100% będą bluzgać deweloperzy :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
No proszę ,,zdzisiu" aż mi się miło zrobiło. Pozdrowionka dla ekipy henia i zdzisia. A dla tomka i marka proponuje kupić ptysia z kremem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Heniula mój Ty "funflu" najlepszy, tak to już jest, że z niektórych sączy się jad, a z Nas kultura i mądrość życiowa. My poprostu ich (tych chamskich i niewychowanych) miażdżymy kulturą, masakrujemy, powalamy !!! A z tymi babami, to mi nawet nie gadaj, nawet mi nie gadaj -ile to rozwodów , ile wojen , kłótni ...przez te baby!
Niejaki ~qaz napisał , że Tomek i Marek są drętwi i racje ma kurde, bo" najgorzej, to być drętwy za życia, po śmierci to co innego"
p.s Co Ci powiem, to Ci powiem, ale ciepło
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdzisiu, kurde, ledwo com tylko na spacer żem se poszedł, a tu już komuś jad się ulał. Kurde, jak nie wiem, jak te doktory ostrzykują te paniusie, że zostawiają takie nieszczelności. Myślisz Zdzisiu, że marek i wacek (tomek) to baba? Patrzaj no Zdzisiu, jak ten świat dzisiaj zwariował. Same Brajanki i Majkele biegają po podwyrkach, to i może babom dają imiona męskie, i to jeszcze podwójnie! Nie to co my, nie Zdzisiu? My to mamy takie prawdziwe imiona z dziada pradziada. No, ale masz Ty całkowitą rację, że z chamstwem nie będziemy pisać. I chamy też niech do nas nie piszą bo i tak nie odpiszemy. Nie i już. No, ale tak se myśle, że jak to prawdziwa baba, to może poszło o tego gofra co Zdzisiu ? Wiesz jak te baby zawistne o byle co. No, ale przecie ja chitry nie jestem. Mnie obce ludzie (nie gniewaj się Zdzisiu) piwo stawiają, to i ja mogę markowi i wackowi (tomkowi) tego gofra kupić, a co mi tam. Tylko, też tylko z cukrem pudrem, bo po grzbiecie od Jadźki oberwę, że obcej babie stawiam jeszcze bitą śmietanę. Jak tam Zdzisiu ciepło tam macie z Gieniusią dzisiaj ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdzisiu, Heniuś - kocham WAS:) Niech żyją ziomale!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tomek i Marek ale jesteście drętwi.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gofer powinien załatwić sprawę, weź z podwójnym cukrem pudrem.Zobacz Heniek jakiś ~tomek i marek(ale to chyba baba ), NAS tu wyzywa od stereotypow i dziadów, powiem Ja Ci, że chamstwa nie zniese i nie będę z Chamem dyskutował , bo Mnie sprowadzi do swojego poziomu .
p.s Heniuś zyczem ja Tobie dużo słońca , mimo tylu chmur na niebie .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
wyprowadzic jak psa? powielacie w waszych debilnych gownozartach, fatalne stereotypy. a dziady, glupsze jak wy, tylko to podchwytuja. spokoj juz, dziadole
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
Noo Zdzisiu, co racja to racja. Moja Jadźka trochę wczoraj na mnie nakrzyczała, że chlewik robię z naszej izby. A jaki to chlewik Zdzisiu, parę pustych, walających się butelek, kilka kiepów na stole i dwie przedwczorajsze skarpety obok lodówki. No i wielka afera. Gniewa się na mnie i nie chce mi podać śniadanka do łóżka. Muszę ją chyba dzisiaj wyprowadzić na spacer. Kupię jakiego gofra może? Życzę Ci Zdzisiu miłego dzionka.To pa!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Heniek , mnie się wydaje, że tu taka cisza , bo nie ma kłótni w naszej rozmowie.JESTEŚMY przykładem, że można kulturalnie , inteligentnie dyskutować .Z przyjaźnią , serdecznością, miłością (kurde, ale żem pojechał z tymi czułościami)
p.s Heniek mnie się zdaje , że dziś cieplej być może być ;)
Pa Zdzisiu. Pa!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Heniuś prawdę , prawdziwą Ty piszesz .Muszę kończyć, bo mi tu Geńka tableta wyrywa , chce na Pudelka wejść i tych celebrytów oglądać .Nikt tak kulturalnie jak My na tym forum nie prowadzi konwersacji. Pogadamy później , może na innym wątku również. Żegnamjaciebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdzisiu, tak se tu patrze na inne tematy, i co widzę? Cisza jak makiem zasiał. Myślisz, że ludziska z otwartymi gałami nas czytają?
Zdzisiu, tak mi pochlebiasz, jaki ze mnie poeta Zdzisiu, ja zwykły człeczek jestem. Czasem mnie się uda coś ciekawego napisać, a z tym Kochanowskim Janem, to lepiej nie mogłeś celnąć, bo żem się uczył o Ursulce na pamięć. A to dziwne, że się ~lusi więcej do nas nie odezwała, co nie? Może rzeczywiście masz Ty rację, że się z nas naśmiewa. Ale przecie z czego tu się śmiać? Samo życie z nas wyłazi co nie Zdzisiu?
Heniek , ale tam wyżej jak żeś napisał "Ej, wszystkie zacne Banińskie grbury. ... to normalnie jak jaki Kochanowski Jan , Ty musisz się chyba poezją interesować? A ~lusi to chyba mało rozrywkowa jest , bo napisała że usmiała się jedyny raz, to trochę mało, nie to co my uśmiechnięci od rana!
p.s Geńka mi mówi że ja się uśmiecham nawet jak śpię :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdzisiu, mnie się wydaje, że ja ~lusi znam. To fajna babka jest. Może ją zapytamy czy ona też nas zna co? Lusi, to ja Heniek Bruk i mój ziomal Zdzisiek Trzęsiłapa. Poznajesz Ty nas?
Heniuś, tu jakaś ~lusi się z nas podśmiewa, ale chyba też kulturalna , bo na końcu napisała (Pozdro)
az sie rozesmialam :) jeden ,jedyny raz!Pozdro
Heniek, Heniuś, , Henryczku Ty żeś mi tak miło tu napisał, że Ci powiem, że mi się też łezka w oku zakręciła i powiem Ci, że aż mi się cieplej zrobiło i wiesz co, wylazłem z pod pierzyny i tera se jakiś meczyk obejrze. No mi Genia wczoraj zapas łikendowy browarów zrobiła . (kurde głupio wyszło, że już nie masz, "przepraszamjaciebie")
Zdzisiek, kurde, mordo Ty moja. Toć z nieba mi spadłeś ziomalu! Nie ma to jak swój swojego zrozumie. Ale kurde, ja żem już dzisiaj wszystko wypił, ech może Jadźkę namówię, to pocwałuje do GSu, to każe jej kupić jedno od Ciebie! Dzięki Zdzisiu, aż łezka się w oku zakręciła, że takie ludziska jak Ty są jeszcze na świecie. Ej, wszystkie zacne, Banińskie gbury, chowajta się do dziury. Ze Zdzisiem razem pijemy zdrowie Wasze, w mordy nasze!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurde!!! Heniek ty mi zawsze coś mądrego powiesz , jak to dobrze żem cie spotkał na tym forum. W końcu ktoś z kim można inteligentnie porozmawiać, bo inni , to by się tylko wadzili ze sobą.
P.s Henryk proszejaciebie, weź Ty sobie browara z twojej lodówki ode mnie ,należy się tobie, Ja stawiam!

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry