Widok

Zimno !

jest zimno ! i nie lubię kiedy deweloperzy windują swoje tematy na górę ! by tylko ich nazwa widniała. Jak popieracie piszcie czy jest zimno czy ciepło - będzie wesoło . Na 100% będą bluzgać deweloperzy :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
sorry! TAKI MAMY KLIMAT.
Jak jest zima, to musi być zimno, pani kierowniczko!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz mamuty jeżdzą autami :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie tylko mamuty. Tatuty też jeżdżą autami. W końcu gender mamy ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wczoraj była piękna zimowa aura.Mroźno i słonecznie.Dzisiaj już gorzej to wygląda.Zaczyna sypać śnieg i trzeba będzie odśnieżać .No cóż -taki klimat mamy..
piękną wiosnę mamy w lutym i trzeba się cieszyć. A deweloperzy niech się reklamują na płatnych portalach do tego przeznaczonych a nie na forumach.
Co tam U Was baniniaki?Ciepło macie?
jak se napalim to i ciepło po grzbiecie.
o fuc.... Zimno ludzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czas konia przykryć derką ...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurde , powiem wam , że leżę se pod pierzyną i ciepło , ale jak se wyjdę, to już mniej ciepło :)
Zdzisiek, to jedna ino rada jest - se nie wychodź! Ja tam też se leżę pod pierzyną i mam wszystko w du..ie
kurde, Heniek , ale jak se idę do lodówki po kawałek sera, albo kiełbasę, to wtedy podwójnie zimno, muszę se sprawić jakie kalesony i skarpety wełniane?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdzisiek, kurde, przesuń se ino lodówkę do wyrka i problem rozwiązany. Ja żem już tak dawno zrobił. Kiełbaska pod nosem i zimny browar w zasięgu ręki. Miodzio!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurde!!! Heniek ty mi zawsze coś mądrego powiesz , jak to dobrze żem cie spotkał na tym forum. W końcu ktoś z kim można inteligentnie porozmawiać, bo inni , to by się tylko wadzili ze sobą.
P.s Henryk proszejaciebie, weź Ty sobie browara z twojej lodówki ode mnie ,należy się tobie, Ja stawiam!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdzisiek, kurde, mordo Ty moja. Toć z nieba mi spadłeś ziomalu! Nie ma to jak swój swojego zrozumie. Ale kurde, ja żem już dzisiaj wszystko wypił, ech może Jadźkę namówię, to pocwałuje do GSu, to każe jej kupić jedno od Ciebie! Dzięki Zdzisiu, aż łezka się w oku zakręciła, że takie ludziska jak Ty są jeszcze na świecie. Ej, wszystkie zacne, Banińskie gbury, chowajta się do dziury. Ze Zdzisiem razem pijemy zdrowie Wasze, w mordy nasze!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Heniek, Heniuś, , Henryczku Ty żeś mi tak miło tu napisał, że Ci powiem, że mi się też łezka w oku zakręciła i powiem Ci, że aż mi się cieplej zrobiło i wiesz co, wylazłem z pod pierzyny i tera se jakiś meczyk obejrze. No mi Genia wczoraj zapas łikendowy browarów zrobiła . (kurde głupio wyszło, że już nie masz, "przepraszamjaciebie")
az sie rozesmialam :) jeden ,jedyny raz!Pozdro
Heniuś, tu jakaś ~lusi się z nas podśmiewa, ale chyba też kulturalna , bo na końcu napisała (Pozdro)
Zdzisiu, mnie się wydaje, że ja ~lusi znam. To fajna babka jest. Może ją zapytamy czy ona też nas zna co? Lusi, to ja Heniek Bruk i mój ziomal Zdzisiek Trzęsiłapa. Poznajesz Ty nas?
Heniek , ale tam wyżej jak żeś napisał "Ej, wszystkie zacne Banińskie grbury. ... to normalnie jak jaki Kochanowski Jan , Ty musisz się chyba poezją interesować? A ~lusi to chyba mało rozrywkowa jest , bo napisała że usmiała się jedyny raz, to trochę mało, nie to co my uśmiechnięci od rana!
p.s Geńka mi mówi że ja się uśmiecham nawet jak śpię :)
do góry