Widok
Zdzisiek, kurde, mordo Ty moja. Toć z nieba mi spadłeś ziomalu! Nie ma to jak swój swojego zrozumie. Ale kurde, ja żem już dzisiaj wszystko wypił, ech może Jadźkę namówię, to pocwałuje do GSu, to każe jej kupić jedno od Ciebie! Dzięki Zdzisiu, aż łezka się w oku zakręciła, że takie ludziska jak Ty są jeszcze na świecie. Ej, wszystkie zacne, Banińskie gbury, chowajta się do dziury. Ze Zdzisiem razem pijemy zdrowie Wasze, w mordy nasze!
Heniek, Heniuś, , Henryczku Ty żeś mi tak miło tu napisał, że Ci powiem, że mi się też łezka w oku zakręciła i powiem Ci, że aż mi się cieplej zrobiło i wiesz co, wylazłem z pod pierzyny i tera se jakiś meczyk obejrze. No mi Genia wczoraj zapas łikendowy browarów zrobiła . (kurde głupio wyszło, że już nie masz, "przepraszamjaciebie")
Heniek , ale tam wyżej jak żeś napisał "Ej, wszystkie zacne Banińskie grbury. ... to normalnie jak jaki Kochanowski Jan , Ty musisz się chyba poezją interesować? A ~lusi to chyba mało rozrywkowa jest , bo napisała że usmiała się jedyny raz, to trochę mało, nie to co my uśmiechnięci od rana!
p.s Geńka mi mówi że ja się uśmiecham nawet jak śpię :)
p.s Geńka mi mówi że ja się uśmiecham nawet jak śpię :)