Widok

Zimno !

jest zimno ! i nie lubię kiedy deweloperzy windują swoje tematy na górę ! by tylko ich nazwa widniała. Jak popieracie piszcie czy jest zimno czy ciepło - będzie wesoło . Na 100% będą bluzgać deweloperzy :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
No Zdzisiek, co prawda to prawda. Ja, żem se dzisiaj wylazł w bikini i klapkach na ogród kosić se trawkę, ale na grzbiet, żem narzucił kufajkę, a na klapki ja włożył gumofilce, bo po koszeniu zawczasu, żem ostro ruszył po drzewo do lasu. Oczywiście w asyście browarka, bo nierozłączna z nas parka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale wieje dzisiaj. U Was też tak wieje, czy tylko u mnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jutro ma byc gorzej średnio 5km/h więcej więc trzymajcie kominy w kurnikach na familijnym :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Baniniaki uważajcie se na siebie,bo strasznie piździ!To nie jest zwykły zefirek,to już nawet powiewa grozą !Jedno mnie tylko zastanawia,dlaczego ten orkan nazwali Bara-bara, imieniem żeńskim?Przecież to jest orkan,czyli On, nie Ono,nie Ona,tylko On! Napewno to wymyśliła Omena Mensah,ta od pogody .Czemu ten wicher nie ma męskiego imienia,np.Janusz,Roman,Zdzisek,Heniek,Kaźmirz... Proponuję zrobić jakiś protest w tej sprawie,bo to taka moda tera.Pójdziem pod Urząd w Żukowie i będziemy se śpiewali. piosenki pogodowe np."10 w skali Bouforta ", " Dmuchawce ,latawice ,wiatr " i inne.

Pozdrawiam poczochrany Zdzisek.

P.s.Cholera,a może,to jest "Wind of change"
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nudzisz !!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
BANINIAK - spieprzaj dziadu gdzie indziej ok?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
~BANINIAK nudzisz ,tym twoim nudzisz wszędzie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak już to max na dwa razy zanudziłem, a nie jak ty w każdym jednym wątku na tym forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jak nudy,to po co czytasz? Ochłoń chlopaku:)
Porada dla ciebie -idź na dwór i potrenuj ,jest już nowa siłownia w Baninku na Księżycowej . Zmeczysz ty się,a wszelka złość minie .

Pozdrawiam Twój trener mentalny Zdzisek :*
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dobra już wiem czemu ten orkan miał imię babskie Barabara.Powiem wam . Z huraganem jest jak z babami, najpierw narobi zadymy,a potem cisza.( i foch)
Nie żebym nie lubił babeczek, najlepiej to mi smakuje babka piaskowa ,albo baba wielkanocna :) :) ;)

Pozdrawiam wszystkie fajne babki
szarmancki Zdzisek

P.s. Jak tam Baniniaki,macie już zakupione se fajerwerki i napoje % na sylwestera?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
No i lipa :)Kurde postanowiłem se,że zajmę się jakimiś tam sprawami w tym nowym roku i nie będę tu na dyskutowni tyle se pisać,ale jak widzę długopis to nie wytrzymuje. Nie mogę se zapomnieć o Baniniakach,w końcu też jestem jednym z Was. Też jestem Banitą :) Więc trochę zmodyfikowalem genetycznie moje postanowienie i postanowiłem se postanowić, że będę se trochę pisać i zajmę się jakimiś tam sprawunkami ;) Cieszycie się prawda? :) Z postanowieniami jest jak z kacem,który też nam przechodzi.

P.s Kurde co mnie tak bolą nogi od tego sylwestrowego tańcowania,przecież ja se chodzę cały rok tanecznym krokiem?Dziwne?

Pozdrawiam wszystkich Baniniaków
Banita Zdzisek smile :) :) :*
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kruca fuxs trza będzie ino łopatować :) Zarządzam wcześniejsze pobudki! Ach wyjechało by się na Madere :) Podobno Rysiek Petrus też przeżywał bardzo ten protest w sejmie i postanowił protestować w nowoczesny sposób. Wiecie jaki? :) Otóż postanowił se,że w ramach protestu nie będzie wychodzić z łóżka ze swoją posłanką :) Po powrocie do kraju zapytany przez dziennikarzy o to czy przywiózł pogodę ?Odpowiedział nowoczesnym przysłowiem-"Na Świeto Sześciu Króli,śnieg,zamiecie i wichury " no i jak tu takiego lubić.

Pozdrawiam nagrzany Zdzisek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak zwykle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry