Widok

Zimno w tramwaju "5"

Dlaczego w tramwaju nr 5 nie grzeją? Bo to stary tramwaj czy Panu motorniczemu się nie chce włączyć... Na dworzu 8 stopni tylko i nie którzy nie jadą 5min tylko 50min... Jedna wielka masakra!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak wyjdziesz z nagrzanego tramwaju na chlodne powietrze to dopiero masakra dla zdrowia..a w tramwajach grzeją zimą nie jesienią.
popieram tę opinię 191 nie zgadzam się z tą opinią 10

Odp

Nikt nie karze motornicxemu włączać na maksa ogrzewania, ale chociaż trochę... Tym bardziej, że temp jest niska ... A w zimę tez nie grzeją bo mam przykład z zeszłego roku ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dobrze że u mnie w pociągach nie ma takich oszołomów i można grzać zawsze gdy jest zimno.

Wszyscy wchodzą do ciepłego to się rozbierają a przed wyjściem ubierają. Jakby marzli przez pół godziny jazdy na pewno nie byliby zdrowsi bo to w przechłodzonym organizmie namnażaja się bakterie a nie w rozgrzanym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo trzeba się już ciepłej ubierać, lato się skończyło.
popieram tę opinię 180 nie zgadzam się z tą opinią 7

Skoro doszedł na tramwaj i nie zmarzł to był dobrze ubrany do pogody.

Ty jednak sugerujesz że powinien brać dodatkowy sweter do tramwaju bo tam jest zimno jak na zewnątrz ale nie można się rozgrzać idąc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kiki riki

Trzeba się ciepło ubrać kurtka A nie bluzka z krótkim rękawem i krótkie spodenki
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przestań narzekać
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

Normalnym czlowiekiem

A nie takim roszczeniowcem jak ty.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

a moze dopiero wyjechal z zajezdni a w nocy stojace tramwaje raczej sie nie grzeją

Najgorzej jak myślenie sprawia ból, a od rana nie wiadomo do czego się przyczepić
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tramwaj jedzie z Zaspy wiec zdarzy się nagrzać ... Sam się czepiasz ja tylko stwierdziłam fakt, że jest zimno... Ty zapewne nie jedziesz 50min w zimnie!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego właśnie nie lubię jeździć komunikacją miejską

Po prostu tam jest
za ciepło. A w tym przypadku nie masz też racji nie ma zimy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ty nie masz racji!! A gdzie jest napisane, że tylko w zimę grzeją?? To w domach tez nie powinni grzać bo nie ma zimy... O 4 50 jest zimno i nie musisz jeździć 50min

Dobrze

Za ciepło na grzanie, szuria w maskach zaraz się udusi i straci przytomnosc
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

A

Ogrzewanie jest załączane poniżej 5 stopni.jeszcze trochę musisz poczekać i ubrać się odpowiednio a nie marudzić
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ty w tej 5 na golasa siedzisz, że ci zimno?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masakra! Pogrom! Wojna!

Jak żyć???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopie to za 4 zł ty chcesz może jeszcze dżakuzi i kawę z maka? Siedź Jan siedzisz tak aby dojechać z punktu A do punktu B skoro cię na Tico nie stać i nie uprzykrzaj życia innym..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tramwaj

Gdybym miała możliwość jechania innym nr tramwaju to bym to zrobiła, ale do Nowego Portu tylko ten jeździ z Oliwy... I nie rozumiem po co te głupie komentarze,że nam się ubrać cieplej,czy jeżdżę nago...Nie tylko mi przeszkadza chłód w tramwaju, ale innym również...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Podziwiam za wytrwałość

Ja bym z przesiadką jeździł 148. Ewentualnie skm i przesiadka na 7/10. Wszystko lepsze niż tramwaje w Gdańsku. Latem nie ma klimy, zimą ogrzewania, pełno meneli, syf, ciągłe awarie. Cieszę się że juz nie muszę tym badziewiem jeździć i mogę pociągiem. W pociągu to oczywiste że poniżej 10 st jest ogrzewanie a latem jest klima włączona gdy tylko w danym pojeździe jest zainstalowana a nie jak w tramwajach w co trzecim sprawna.

Motornicza z sierpnia 1980r.

Tniemy koszty , prąd jest coraz droższy .

Ogrzewanie wlaczaja jak kest ponizej 5stopni

Nawet jak jest minusowa to też nie grzeją, przerabiałam to w zeszłym roku...

litości !!!!!!!!!!!!! przecież na dworze jest ciepło !!!!!
Ugotowac się można by było w takim tramwaju.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niby w jakim tramwaju ?? Chyba w nowym i o godz 10... Jeździsz starym tramwajem o godz. 4.50 na pewno nie!!
do góry