Widok

Zimowe ubranka sprzedam

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
1. Biała kurteczka – kożuszek CHEROKEE
Rozmiar z metki 3-6 miesięcy/68 cm/8,5 kg
Zapinany na zamek i guziki serduszka. Z przodu wyszywany, przy rękawkach i w kapturze milutkie futerko. Bardzo cieplutki.
Cena 20 zł
image
image

2. Beżowa kurteczka H&M
Rozmiar z metki 6-9 miesięcy/ 74 cm
Zapinana na zamek, na polarowej podszewce. Przy rękawkach i przy szyi ściągacze. Kaptur można odpiąć.
Cena 15 zł
image
image

3. Czerwona sukieneczka Kiabi Baby
Rozmiar z metki 3 miesiące/60cm
Sukienka jest gruba i cieplutka, na podszewce. Z tyłu zapinana na zatrzaski na całej długości. Z przodu ma naszytego misia i 2 kieszonki.
Cena 10 zł

image
image

4. Poncho Richwood
Rozmiar z metki 0-3 miesiąca („otwór” na główkę rozciąga się max do 40 cm)
Uszyte z polaru, kolor różowy, z frędzelkami.
Cena 5 zł

image
image

5. Czapeczka kremowa z różowymi dodatkami
Rozmiar z metki 0-9 mies. (obwód główki do 42 cm)
Na czubku ma 4 rożki z supełkami, zawiązywana pod szyją (jedno z wiązań lekko naderwane).
Cena 4 zł

image
image

6. Czapeczka w kolorach: różowym, kremowym i łososiowym
Rozmiar z metki 3-6 mies. (obwód główki do 39 cm)
Cena 5 zł

image
image

7. Czapeczka z uszkami i Kubusiem Puchatkiem Mothercare
Rozmiar z metki 0-3 mies.(obwód główki do 44 cm)
Kolor kremowy z naszywką słoiczka z miodkiem i z Kubusiem, którego można wyjmować i wkładać do słoiczka.
Cena 10 zł

image
image

8. Ciepły kombinezon na guziki Poupon
Rozmiar z metki 68 cm (niestety nóżki dzidzi nie wejdą do samego końca, bo nogawki są za wąskie więc będzie pasował na mniejszą dzidzię)
Kombinezon różowiutki, z delikatnego „misia”, w środku podszewka. Zapinany od szyi do stópki na guziki ( trzeba troszkę zaszyć dziurki albo wszy większe guziki, bo za łatwo się rozpina). Z przodu wyszyte misie.
Cena 20 zł

image
image

9. Ciepły kombinezon na zamek
Rozmiar z metki 6 mies./68 cm
Zapinany od szyi do kroku na zamek, z podszewką. Na rączki i nóżki można wywinąć coś w rodzaju rękawiczek, albo dla większego bobasa zostawi jako klasyczne rękawki i nogawki. W kapturku delikatna gumka – nic dzidzi nie wieje.
Cena 25 zł

image
image

10. Ciepła różowa sukieneczka + buciki
Nie ma metki, ale będzie dobra na ok. 6 mies. (długość całkowita ok. 37 cm)
Uszyta z „misiowatego” materiału z wyszytymi stokrotkami i z kokardkami. Na pleckach zapinana na zamek. Do kompletu buciki na gumeczce.
Cena 15 zł

image
image

11. Czerwone buciki
Na nóżkę do ok. 8cm
Czerwone buciki ze sztruksu, w środku cieplutki „misiek”. Na gumeczce.
Cena 5 zł

image
image

12. Różowe buciki
Na nóżkę do ok. 9 cm
Rózowe buciki ze sztruksu, w środku cieplutki „misiek”. Na gumeczce.
Cena 5 zł

image
image

13. Niebieskie buciki z misiem
Na nóżkę do ok. 9 cm
Niebieskie buciki z polarku, w środku podszewka. Na gumeczce. Troszkę zmechacone i w jednym miejscu troszkę szew puścił.
Cena 3 zł

image
image

14. Różowe buciki z motylkiem
Na nóżkę do ok. 10 cm
Różowe buciki z polaru, w środku podszewka też z tego polaru. Na gumeczce. Troszkę zmechacone.
Cena 5 zł

image
image

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście ciuszki mogę wysłać lub można je odebrać w Gdyni Chyloni. Mogę na maila też wysłać większe zdjęcia.

image
image
to ja mam pytanie do zdjecia nr 8: skoro miejsce na nozki jest dosc waskie to rozumiem ze on bedzie idealnie pasowac na dzidzie mniejsza np 58-62 cm? wprawdzie niewiem ile Mała bedzie wazyc i nie chcialabym zeby sie w nim utopiła;D I drugie pytanko:w Chyloni odbiór na jakiej ulicy dokladnie?bo akurat bede w Chyloni we srode za tydzien:)

image
Hmm... Wydaje mi się, że powinien być dobry, lub tylko trochę za duży. Może podam Ci wymiary i możesz sobie porównać z ciuszkami jakie już masz, albo może ktoś Ci doradzi :)
No więc od ramion do miejsca w nogawce, gdzie najdalej wejdzie nóżka jest ok 52 cm. Rękawki mają ok 23 cm, ale ładnie się wywijają. Długość od ramion do kroku 30 cm. Szerokość pod paszkami ok 25 cm.
A ja mieszkam w Chyloni na ul. Kartuskiej, więc jak będziesz w pobliżu to i tak możesz wpaść zobaczyć go "na żywo"

image
image
Dobra to ja poproszę o zarezerwowanie dla mnie:
- czerwonej sukieneczki pozycja 3
- różowej z bucikami pozycja 10
- czerwonych bucików pozycja 5

Jutro się odezwę.

maritiki@op.pl
Dobrze, są już odłożone dla Ciebie :)

image
image
no ja bede na Helskiej wiec bardzo blisko Ciebie:) moze moglabys podac mi na mojego maila(slonko2853@wp.pl) swoj nr tel?zadzwonilabym gdybym chciala wpasc za tydzien.

image
Mail poszedł ;)

image
image
oki super:)

image
sliczne te ciuszki,
a ja nadal nie wiem co w brzuchu siedzi :/

image
image
Jeżeli czapeczka nr 7 jest wolna (ta z Kubusiem Puchatkiem) to poproszę. Najchętniej prosiłabym o podanie nr konta na adres mailowy to wyślę pieniazki + kwotę za przesyłkę.
Czapeczka jeszcze jest, już wysyłam maila :)

image
image
Iza!!! poproszę na maila dokładniejsze zdjęcia tych ubranek co wybralam. Chciałam się przyjrzeć z bliska strukturze materiału. Konkretnie - czy bardzo gruby.

Ja rodzę w 2 połowie lutego. Ogarnęło mnie trochę wątpliwości, co do tego czy mi się przydadzą ubranka.
Tę czerwoną sukieneczkę to myślę, że chyba wezmę bo jeśli ona jest na dziecko 3 miesięczne to akurat by wypadało w połowie maja, a wtedy jest jeszcze chłodno.
Ale różowa jest na 6 m-cy, czyli u nas byłby to sierpień. Nie wiem czy nie za gruba na sierpień. No ale może by mi się przydała na drugą dzidzię, bo w zasadzie to ja jeszcze nie znam płci dzidziusia i dopiero może poznam za tydzień.

Najwyżej bym wzięła tylko tą czerwoną + buciki.
Czekam na miala od Ciebie. Pozdrawiam.

maritiki@op.pl
No i jeszcze jak byś mogła fotkę kurteczki tej ze zdjęcia nr 1 mi wysłać.
Bardzo mi się podoba.

maritiki@op.pl
Dobrze, zaraz wyślę Ci zdjęcia kurteczki. A dostałaś zdjęcia tych sukienek? Bo dopiero teraz zobaczyłam, że wysłałam Ci takie ogromniaste pliki - zapomniałam je zmniejszyć :/

image
image
A jeszcze mam do sprzedania 2 pajacyki, też cieplejsze:
1. Żółty pajacyk z wyszytym Kubusiem Puchatkiem. Zapinany na zatrzaski z tyłu. Skład:93 % bawełna, 7% poliester.
Materiał niby pikowany, cieplutki.
Rozmiar z metki: 6 mies.
Długość od ramienia do kroku: 37 cm
Długość nogawek: 12 cm
Szerokość: 30 cm
Długość rękawka: 16 cm
image
image
10 zł

2. Welurowy biały pajacyk ze wstawkami z satyny. Z przodu wyszyty bocian z dzidzą. Zapinany na zatrzaski w kroku i na 2 z tyłu. Bez metki.
Długość od ramienia do kroku: 32 cm
Długość nogawek: 13 cm
Szerokość: 27 cm
Długość rękawka: 15 cm
image
image
5 zł

image
image
UP ;)
Aktualne są jeszcze ciuszki nr 2, 4, 5, 6, 8, 9, 12, 13, 14 i pajacyki

image
image
Iza odezwij się. Dotarły pieniądze?

maritiki@op.pl
Niestety jeszcze nie ;/

image
image
lada chwila powinny być

maritiki@op.pl
czy kurteczka z nr 2 jeszcze jest aktualna. jeżeli tak to byłabym zainteresowana. tylko mam pytanie czy ona nadaje się dla chłopca :) ?? i czy to duże 74 czy małe? bo są różne rozmiarówki :)
mogłabym odebrać ją osobiście, bo mieszkam na chylońskiej. bardzo blisko. proszę o info
Kurteczka '2' aktualna i nadaje się spokojnie dla chłopca:) A co do rozmiaru, to z tego, co pamiętam, to jest takie prawdziwe 74, ale jak masz blisko to wpadnij i sama zobacz, jak nie będzie Ci pasowała to nie musisz przecież kupic :)

image
image
super. a kiedy by Ci pasowało? to proszę zarezerwój ją dla mnie, jeżeli rozmiar będzie dobry to na pewno ją kupie.
Ok, to jest odłożona dla Ciebie i zaraz Ci maila napisze to się umówimy:)

image
image
oki, to czekam :)
do góry