Widok

Zjawisko "Galerianek"

interesuje mnie to zjawisko, przyznam ze bardzo sie przejelam tym po obejzeniu filmu krotkometrazowego jednej z naszych rodaczek na ten temat. film jest dostepny na youtube, wystarczy wpisac galerianki.
mieszkam pod gdanskiem jednak bardzo czesto bywam w centrum na zakupach, zadne z galeri nie sa mi opce ale nie spotkalam sie z tym zjawiskiem, mieliscie juz stycznosc z tymi maloletnimi dziewczynami? rozumiem ze ich zainteresowanie jest skierowane w strone mezczyzn dlatego byc moze nie dostrzeglam problemu, czy policja nie powinna interweniowac w ich sprawie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wczoraj spotkałem taką na zakupach... coś tam zagadała, że może pomogę jej wybrać kolor... potem doradzę. Teksty w stylu "Czy mógłbyś mi zapakować..." a po chwili niewinnie dodaje "do wózka to i tamto?"... Ubrana jak lolitka... od razu sugeruje o co chodzi... jeszcze z lizakiem w buzi...
No i w końcu powiedziała, co mam jej kupić:
16 m2 kafelek, 2 worki kleju do kafli, białą farbę, wałek, pędzel, osprzęt do kafelek itp... Leroy Merlin w Gdańsku obok Auchan'a.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Buahahaha no i może jeszcze od razu zrobić jej remont.
Pytała, czy nie chciałbym do niej wpaść wieczorkiem... poborować troszkę.
Albo pędzla umoczyć...
Jakbyś zobaczył filmik "Galerianki" to byś wiedział, że chodzi o nastoletnie dziewczyny a nie kobiety co wyglądają jak lolity i mają własne M.
Filmik widziałem... w Japonii mogłyby zarabiać na sprzedaży swojej używanej bielizny... i to krocie.
A tak to się tylko z tematu naśmiewam, bo co mam robić? Płakać nad ich losem?
Nie płakać ale zasponosorować remont ;)
Ciekawe, że problem pojawia się w większych miastach, gdzie łatwiej o pracę nawet dla młodzieży - ulotki itp.

---------------------------------------------------
Samotni www.iduo.pl

Inne tematy z forum Towarzyskie

Pierścionek zaręczynowy - ile powinien kosztować? (88 odpowiedzi)

Pytanie chyba głównie do Pań... Ile powinien kosztować pierścionek zaręczynowy, żeby nie zrobić z...

Czy to się uda... (8 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

Perfumy z feromonami. Czy to działa? (5 odpowiedzi)

Ciekawi mnie jakie macie mozę zdanie o zapachach zawierających w sobie feromony? Aktualnie...

do góry