Widok

Złe mamuśki

Złe mamuśki Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Złe mamuśki.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo fajna i wyluzowana komedia na dzisiejsze czasy

i przestroga na p******e mamuski ktore robia wszystko za swoje dzieci

ubaw po pachy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 22

"Złe mamuśki"

Film zabawny, niewymagający, trochę wulgaryzmów :-(
Obejrzałam go w Multikinie we Wrzeszczu, po odstaniu po bilet w kolejce do kasy, w której uskutecznia się przede wszystkim zakupy spożywcze. Bilet do kina to tylko taki dodatek. Może ktoś by się tym zajął, bo myślałam, że do kina idzie się po relaks a nie zakupy żywieniowe.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 19

Film super

Byłem w krewetce z żoną na tym filmie. 90% sali zapełniona. Film Naprawdę dobry, dużo humoru. Trochę też o życiu, ale tak jak powinno być. Zdecydowanie dla rodziców, ale nie tylko. Polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 23

no niestety gniot...

zapowiadało się na dobra zabawę i dobrą komedie ...a to niestety typowy amerykański scenariusz grany już w każdej konfiguracji, absolutnie przewidywalny i gniotowaty...po Kac Vegas reżyser chyba zaliczył dołek....w każdym bądź razie nie polecam..
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 12

Zabawny komedia!

Film naprawdę fajny i zabawny. Chyba bardziej dla kobiet ale Panowie tez by sie pośmieli zapewne. Serdecznie polecam. Ja sie uśmiałam po pachy!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 22

Na plus

Chyba nigdy się tak w kinie nie śmiałam, nie oczekiwałam filmu "wysokich lotów" ale dobrej zabawy i taką dostałam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 21

dobra komedia

Lekki, na "odmóżdżenie" (nie wymagający zbytniego myślenia) film ze sporą dawką humoru.Polecam!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 18

Świetna komedia z życia wzięta

Film realistyczny o bardzo realistycznych rozterkach wielu rodziców w atmosferze świetnego humoru.Przypomnienie o istotnych wartościach wychowywania młodych,przypomnienie o tym co dotyczy samych dzieciaków,nie oprawy szkolnej i zabiegania rodziców,którzy gubią sens rodziny.Kapitalny humor jako barwa życia.Warto obejrzeć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21

Bardzo fajny

mi się bardzo podobał, dla rodziców i nie tylko. Jako mama poczułam się dużo lepiej. Lekka, zgrabnie zrobiona fabuła, dużo śmiechu. Typowa amerykańska komedia, ale naprawdę fajna :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

REWELACJA

Film absolutnie rewelacyjny. Uśmiałam się po pachy! Mam wrażenie, że poniższe opinie pisały osoby nie posiadające dzieci lub "Perfekcyjne Mamuśki" ;)
Film ten jest zapewne dość przerysowany ale mam wrażenie, że świat rodzica a zwłaszcza matek, niewiele się od niego różni ;) Matki! Do kin! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Smerfy: Wielki film (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Smerfy: Wielki film . Przeczytaj o filmie.

Dalajlama. Przez mądrość do szczęścia (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalajlama. Przez mądrość do szczęścia . Przeczytaj o filmie.

Noc na Ziemi (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Noc na Ziemi . Przeczytaj o filmie.

do góry