Widok
"Złe mamuśki"
Film zabawny, niewymagający, trochę wulgaryzmów :-(
Obejrzałam go w Multikinie we Wrzeszczu, po odstaniu po bilet w kolejce do kasy, w której uskutecznia się przede wszystkim zakupy spożywcze. Bilet do kina to tylko taki dodatek. Może ktoś by się tym zajął, bo myślałam, że do kina idzie się po relaks a nie zakupy żywieniowe.
Obejrzałam go w Multikinie we Wrzeszczu, po odstaniu po bilet w kolejce do kasy, w której uskutecznia się przede wszystkim zakupy spożywcze. Bilet do kina to tylko taki dodatek. Może ktoś by się tym zajął, bo myślałam, że do kina idzie się po relaks a nie zakupy żywieniowe.
Świetna komedia z życia wzięta
Film realistyczny o bardzo realistycznych rozterkach wielu rodziców w atmosferze świetnego humoru.Przypomnienie o istotnych wartościach wychowywania młodych,przypomnienie o tym co dotyczy samych dzieciaków,nie oprawy szkolnej i zabiegania rodziców,którzy gubią sens rodziny.Kapitalny humor jako barwa życia.Warto obejrzeć.
REWELACJA
Film absolutnie rewelacyjny. Uśmiałam się po pachy! Mam wrażenie, że poniższe opinie pisały osoby nie posiadające dzieci lub "Perfekcyjne Mamuśki" ;)
Film ten jest zapewne dość przerysowany ale mam wrażenie, że świat rodzica a zwłaszcza matek, niewiele się od niego różni ;) Matki! Do kin! :)
Film ten jest zapewne dość przerysowany ale mam wrażenie, że świat rodzica a zwłaszcza matek, niewiele się od niego różni ;) Matki! Do kin! :)