Widok

Źle się dzieje

Źle się dzieje w Balic Oasis, którego klientką byłam prze ok. cztery lata. Razem z mężem korzystaliśmy również ze złotej karty. Przez dłuższy czas polecaliśmy ten klub znajomym. To jednak już czas przeszły ponieważ w ubiegły czwartek odebrano mi kartę klubu w związku z tym, że pozwoliłam sobie dokonać pomiaru temperatury wody w basenie (bezpiecznym termometrem!). Jak się to kolokwialnie mówi „wychyliłam się”. O zaniedbaniach, obniżeniu jakości niezbyt taniej usługi mówi się (przepraszam „szemrze”)w „klubie” od dawna. W każdym razie w damskiej szatni krytyka jest powszechna. A to woda za zimna, a to hydromasaż to czysta fikcja, a to sauna parowa znowu koedukacyjna, a to narzekanie, że dobre czasy tego ”klubu” dawno minęły etc. Dobrzy instruktorzy poodchodzili i to już nie to samo. Ludzie oczekują zmian, a zwłaszcza otwarcia Klubu z basenem w Sea Towers. Po prostu za swoje pieniądze chcą odpowiedniej jakości i pewnie zaczną odchodzić, tym bardziej, że istnieją inne obiekty. Dziwiłam się, że posiadacze złotych kart nie interweniują w sprawie obniżenia jakości usług i o zgrozo dowiedziałam się, że nie warto
Moja ocena
Baltic Oasis kategoria: Baseny
obsługa: 3

wyposażenie: 3

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani,
nasza reakcja na Pani zachowanie na początku była zupelnie inna ale ponieważ nie chciała Pani przyjąć do wiadomości, że przynoszenie na basen własnego termometru jest niedozwolone, w trosce bezpieczeństwo innych klubowiczów anulowaliśmy Pani kartę.
Zapewniam, że jeśli będzie Pani stwarzała zagrożenie na innych basen to zakończy się to tak samo jak w naszym klubie czyli wykluczeniem z grona jego członków.

PS. a tak na marginesie co wykazał Pani pomiar, że woda ma 27,28 stopni?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry