Widok

Zlecenie: Tester Wierności

Oliwa Temat dostępny też na forum:
Poszukiwany tester wierności (Sopot i Gdańsk). Chodzi o uwiedzenie pewnej dziewczyny i udowodnienie że nie warto wiązać z nią przyszłości. Dziewczyna ma 25lat, blondynka, ładna jednak trochę pulchniejsza, jakieś niecałe 170cm wzrostu. Wszystkie informacje, zdjęcia - dostarczę. Facetowi któremu uda się ją uwieść i to udowodnić oferuję 1000zł. Więcej informacji na maila: seba.new88@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Chyba trafiłem bo unikasz jej tematu ☺
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Adam
2018-02-16 20:37:42
Nie udawaj brakuje ci rozmowy z Ania
Jak to można było rozmową nazwać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I tak się nie przyzna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wy to tak parami dramy robicie na forum widzę :P jedni po drugich ;)

Najgłupszy pomysł świata, ale z ciebie d...ek.
Jak jej nie ufasz to się nie wiąż i tyle. Już jej współczuję takiego typa, jeśli twój tester nie zdoła jej uwieść i się z tobą zwiąże.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kup sobie plastikowa lalkę w sexshopie , będziesz miał za darmo i spokój.Współczuję kobiecie , która wiąże się z takim zakompleksionym kolesiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak za darmo, chyba trzeba kupić?
I nie orientuje się w cenach, ale widziałem ostatnio taki model, że już niewiele zostało do dopracowania. Wewnętrzny szkielet, kształty, jędrność (nie dotykałem, choć bym nie omieszkał mając okazję:p). Pełen podziw dla Chińskiej myśli technologicznej:d
Pewnie ceny takie, że taniej byłoby sprowadzić sobie Chinkę;)

I takiej gumowej, to dopiero nie można ufać! Dałaby każdemu, za darmo, nawet weneryka by nie wzięła. A jakby się przyzwyczaił, to by się przetarła:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Przetarła, to mógł byś łatkę z dętki nakleić, ale jak ma szkielet, to czeka ją osteoporoza, a NFZ wiadomo jak działa. Lataj z taką teraz po przychodniach;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty seba ile ty masz lat? uchowaj Boże ta kobietę przed takim psychofanem

Nie wiem jaki by taką chciał, co miałaby w sobie "dętkę" czarnego, tfu... czarną dętkę;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

hej

> Jest taki dowcip...

Skoro już kawały lecą....

Facet pyta piękną kobietę: pójdzie Pani za mną do łóżka za 100.000 zł?
Mało która by się nie skusiła. W końcu to nie mydło.. nie wymydli się
Po wszystkim daje 100 zł
Ta oburzona: "Co myślisz, że jakąś k.. jestem"?
Na co facet: "To już ustaliliśmy. Teraz tylko cenę negocjujemy"

Inne tematy z forum Towarzyskie

rumia (23 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry