Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo serdecznie polecam wątek zamknięty Opieka bez zastrzeżeń, warunki bez zastrzeżeń. Atmosfera bardzo ciepła,...
~rodzic :)
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 stycznia 2012

Żłobek godny polecenia wątek zamknięty Moja córa chodziła do tego żłobka 3 lata i rozstawaliśmy się ze łzami w...
~Ania z Martyną
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2011

Jesteśmy obie bardzo zadowolone wątek zamknięty Gorąco polecamy wszystkim żłobek nr 16 na ul.Wassowskiego w Gdańsku. Super...
~Mama Miśki
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2010

SUPER ŻŁOBEK wątek zamknięty Wbrew wszelkim opiniom moje dziecko nie chorowało tak wielei, miało dobrą...
~Iwona
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 listopada 2009

Karolina - opinia wątek zamknięty Super miejsce dla malusińskich, cierpliwe i miłe panie, i widoczne nowe...
~Karolina
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 października 2009

Najlepszy żłobek w Gdańsku !!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Zasady zróżnicowania grup pod względem wiekowym są rewelacyjne. Mój syn jest...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 listopada 2008

Kolejny, osttani już niestety rok :( wątek zamknięty Witam wszytskich rodziców i dzieci, personel żłobka w nowym roku 'żłobkowym'...
~Rodzice Mateuszka (góra)
-

dodano: 1 września 2008

Bardzo zadowoleni rodzice..:) wątek zamknięty Ten żłobek to najprawdopodobniej najlepszy z gdańskich żłobków :) Mój synek...
~Rodzice Mateuszka Ś. (góra)
-

dodano: 24 czerwca 2008

Wszystkiego naj... wątek zamknięty Z okazji Dnia Edukacji Narodowej wszystkim pracownikom żłobka nr 16 życzymy...
~wychowankowie
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 15 października 2007

kika - opinia wątek zamknięty Moje dziecko jest alergikiem i uczęszcza do tej placówki. Muszę przyznać...
~kika
-

dodano: 4 kwietnia 2007

W odpowiedzi na opinię Rodzica X wątek zamknięty W odpowiedzi na zarzuty Państwa podpisującego się "X" To trochę niepoważne...
~Przekornu "Y"
-

dodano: 10 marca 2007

Uwaga PAPUGI (alergia) wątek zamknięty Właściwie wszystko w tym żłóbku jest na swoim miejscu i tak jak być powinno....
~Rodzic X
-

dodano: 28 lutego 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry