Widok
Złodziej
Opinie do spektaklu: Złodziej.
Złodziej
Eric Chappell
ZŁODZIEJ to komedia jednego z najpopularniejszych brytyjskich autorów Erica Chappella w reżyserii Cezarego Żaka. Dom za miastem, późny wieczór, gospodarze z przyjaciółmi wracają z przyjęcia. Na gorącym uczynku zostaje przyłapany złodziej. Ale nie jest to zwyczajny opryszek. To złodziej sympatyczny, zagrany brawurowo przez Cezarego Żaka. Złodziej, który przeszukując dom ...
Przejdź do spektaklu.
Złodziej
Eric Chappell
ZŁODZIEJ to komedia jednego z najpopularniejszych brytyjskich autorów Erica Chappella w reżyserii Cezarego Żaka. Dom za miastem, późny wieczór, gospodarze z przyjaciółmi wracają z przyjęcia. Na gorącym uczynku zostaje przyłapany złodziej. Ale nie jest to zwyczajny opryszek. To złodziej sympatyczny, zagrany brawurowo przez Cezarego Żaka. Złodziej, który przeszukując dom ...
Przejdź do spektaklu.
Mieszane uczucia
Jak w temacie. Niby komedia, a zaśmiałem się ze 2 razy. Bardzo fajna obsada. Natomiast przedstawienie trochę mnie wynudziło. Puenta nie powala. Na dodatek NOT jako teatr ma najlepsze lata już za sobą. Kolejki do szatni olbrzymie, kiepsko z parkingiem. Natomiast bilety kupiłem w promocji po 60 PLN , i chyba cena odpowiada temu co się dostaje.