Widok

Złodzieje kradnijcie !!!Policja i tak was nie złapie!!!

Skradziono mi rzeczy w miejscu z monitoringiem centrum gdańska !Do dziś dnia nie mogłem obejrzeć nagrań z monitoringu !!!bo muszą wyznaczyć osobę prowadzącą mą sprawę Po równym miesiącu dostałem odpowiedź o umorzeniu sprawy,chce sie odwołać boć w końcu obejrzeć ten monitoring ale nie ma u kogo bo osoba która prowadziła tą sprawę nie ma wyznaczone harmonogramu pracy wiec nigdy nie można jej zastać a komendant nie jest od tych spraw>to od jakich? monitoring centrum miasta dużo ludzi i nie można odnaleźć złodzieja ? Wydaje mi się ze nie zostały dokonane w pełni wszystkie procedury !Czy nie powinienem być zaprowadzony do monitoringu w dzień kradzieży?

Naprawdę jeśli ktoś was okradnie czy coś podobnego to na pewno omijajcie ten posterunek z daleka bo tam potrafią tylko drzwiami trzaska
a na pewno wam nie pomogą tylko poczujecie się jak oskarżeni jeżdżąc na wezwania uzupełniające protokół ja byłem 4 razy!!!i wmawiano mi ze penie zostawiłem gdzieś rzeczy w tym nowy telefon z którego ktoś potem próbował dzwonić (wykaż na wyciągu)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
SKANDAL !!!
jesteś ciota myslisz ze kamery uratuja rzecz na ktora zapracowales maciek na miescie azoorek
pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jako osoba pokrzywdzona w wyniku przestępstwa, miał Pan prawo do przeglądu akt postępowania, w każdym stadium tego postępowania. Miał Pan również prawo do składania wniosków dowodowych np. "zlecając" do wykonania czynności, które w sposób uzasadniony są konieczne i mogą doprowadzić do wykrycia sprawcy i odzyskania skradzionego mienia na Pana szkodę. Nadto, w przypadku umorzenia postępowania przygotowawczego, ma Pan możliwość zaskarżenia postanowienia do Prokuratora Okręgowego w trybie odwoławczym, czyli do II instancji (umorzenie zatwierdzał Prokurator Rejonowy). Ps. nie od dziś wiadomo, że Policja ma głęboko w zadzie szukanie złodzieja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
No tak jak trzymali w pracy Świętego pijaka przez tyle lat to co można o tym powiedzieć - porażka .. Na szczęście Pan wielki kryminalny GEY Święty juz nie pracuje i jest na emeryturze :)) więc powinni bardziej przyłożyć się do pracy .. Pewnie i tak wywalą tego posta za jakąś chwilę ale napisałam prawdę , święta prawdę ..
do góry