Widok
Złodzieje wyspecjalizowali się w okradaniu Biedronek
Opinie do artykułu: Złodzieje wyspecjalizowali się w okradaniu Biedronek.
Sposób ich działania był prosty: podjeżdżali pod sklepy samochodem, nie gasili silnika i zostawiali w aucie kierowcę, w tym czasie dwie osoby wchodziły do sklepu, brały towar i nim ochrona się orientowała, wybiegały z nim i wsiadały do gotowego do ucieczki auta. Według policji złodzieje okraść w ten sposób mogli nawet kilkadziesiąt pomorskich Biedronek.
Przestępcze trio - 44-latek, jego 40-letnia koleżanka i 25-letni kolega - zostało zatrzymane w Sopocie na gorącym uczynku, a ...
Sposób ich działania był prosty: podjeżdżali pod sklepy samochodem, nie gasili silnika i zostawiali w aucie kierowcę, w tym czasie dwie osoby wchodziły do sklepu, brały towar i nim ochrona się orientowała, wybiegały z nim i wsiadały do gotowego do ucieczki auta. Według policji złodzieje okraść w ten sposób mogli nawet kilkadziesiąt pomorskich Biedronek.
Przestępcze trio - 44-latek, jego 40-letnia koleżanka i 25-letni kolega - zostało zatrzymane w Sopocie na gorącym uczynku, a ...
Sprytny jesteś
Myślisz, że właściciele Biedry straty spowodowane kradzieżami pokryją z własnego portfela? Ty i inni klienci to zapłacicie. z niby-promocji, ukrytych podwyżek i innych trików handlowców. Ciekawi mnie też w jakim sklepie będziesz reagował. W Auchan, Liedlu, Netto, Kauflandzie czy tylko w osiedlowej budce pana Władka :-)
W Biedronce na tczewskich Suchostrzygach
Tam ochraniarz jest zatrudniony do rozladunku towaru.A jak pilnuje to nic nie widzi ,ani syfu na podlodze ,ani balaganu na polkach ani potencjalnego zlodzieja .Wszystko w tym duskoncie jest OK
wedlug kierownictwa tego markietu. Syf i jeszcze raz syf dlaczego Sanepid tam nie zaglada .
wedlug kierownictwa tego markietu. Syf i jeszcze raz syf dlaczego Sanepid tam nie zaglada .
ochrona w biedronce w redlowie
I bardzo dobrze -ochrona siedzi w pakamerze i slepi w kamery -zanim wyszli juz ich nie bylo :)- mialem raz rewidowane zakupy nie uslyszalem magicznego słowa przepraszam za zatrzymanie -jak moge to nie wchodze chamska ochrona i kasy tez słabo obsadzone klika scysji było -badziewie poziom białoruski
Były pracownik
pracowałem jako ochroniarz w Biedronce , powiem szczerze ze było kilka takich akcji ze wpadało 4-5 osób i okradało sklep a ja „ sam „ miałem ich wyłapać i zadzwonić na policję , wiadome jest to ze nie będę ryzykować własnym życiem żeby później po końcu zmiany zostać przekopany przez ludzi tzw „pijaczków” którzy na mnie czekali aż skończę prace na Elbląskiej... praca jako praca jest ok ale polecam walenie w kija bo za 11zl /h nie warto łapać tych ludzi
Kiedyś pracowałem na ochronie w biedronce. Zamiast łapać zlodzieji to musiałem rozkładać towar itp co miał obowiązku pracownik biedronce. Za złapanie złodzieja na kwotę 3,000 tyś nie było nawet głupiego słowa dziękuję, a o premi miałem zapomnieć. A później PANI kier sklepu mówiła że jestem mało skuteczny
Po czym rozpoznajesz że to katolicy i patrioci .Masz zryty lewacki łeb i wiadomo że najwięcej kradną lewacy którzy nie szanują własności ani prawa.Do tego każdy lewak ma dwie lewe do pracy ręce ,ale wyobrażenie o sobie jakby pozjadał wszystkie rozumy.A każdy lewak lubi karmić się za darmo i żyć na czyjś koszt
składnia
Według policji złodzieje okraść w ten sposób mogli nawet kilkadziesiąt pomorskich Biedronek.
Według policji złodzieje mogli okraść w ten sposób nawet kilkadziesiąt pomorskich
Biedronek.
Czytaj więcej na:
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zlodzieje-wyspecjalizowali-sie-w-okradaniu-Biedronek-n117922.html#tri
Według policji złodzieje mogli okraść w ten sposób nawet kilkadziesiąt pomorskich
Biedronek.
Czytaj więcej na:
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zlodzieje-wyspecjalizowali-sie-w-okradaniu-Biedronek-n117922.html#tri
Wcale się nie dziwię że kradną...
.... kiedyś widziałam podobną akcję.To było przed świętami bożego narodzenia. Schemat był prosty: Jeden złodziej wszedł do biedry zapakował torby czym się da i postawił pod drzwiami, które w większości biedronek działają w jedną stronę na czujnik ruchu. Drugi stał na zewnątrz.. Poczekali na dogodny moment ten co stał na zewnątrz otworzył temu w sklepie drzwi. Poinformowałam obsługę że zaraz ich okradną, że gotowe torby stoją - powiedziałam gdzie. I co ? Nikt d*py nie ruszył. Więc złodzieje mieli udane zakupy i prezenty na święta.
Adido szczury idoo
Biedra lidele inne markety dla białej biedoty kawa alkochol inne łakocie,ludzie oni zarabiają na wyzysku pracowników tyrają za 1900netto ciecie w garniturach po starszym bracie otumanione ze stopniem niepolnosprawności i zaświadczeniem o niekaralności za 1950pln więcej mają niż te biedne kobiety na kasach i przy paleciakach co z tego i po tym że szczury markietowe jak ja wasz ziomek twuj ojciec jej matka muszą z czegoś żyć,czy może lepiej zamiast ukraść ze sklepu żeby mieć co do garnka włożyć napaść zrobić krzywde niewinnej osobie Ludzie kradzieże sklepowe to mniejsze zło nikt nie robi nikomu krzywdy a martimo z biedry foksdojcz z lidla czy egon z netto nic na tym nie tracą tylko my przez ich wyzysk i krzywde mamy bo jeszcze z tego ze skarbówki utrącą
Biuro Detektywistyczne Trelka
Wykrywanie sprawcy kradzieży w firmie - http://www.detektywtrelka.pl - tel. 500509007 - zapraszamy do skorzystania z naszych usług detektywistycznych.