Widok
Zmiana
Opinie do spektaklu: Zmiana.
ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie. Wyrwać się, zostawić za sobą strach i móc być w pełni sobą - a może nawet kimś innym, lepszym? Édouard przeszedł tożsamościową metamorfozę, którą realizował metodycznie i z wielkim poświęceniem. Projekt awansu społecznego stał się jego obsesją. Czy osiągnięcie upragnionego efektu da mu poczucie satysfakcji? Kim się stanie na końcu ...
Przejdź do spektaklu.
ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie. Wyrwać się, zostawić za sobą strach i móc być w pełni sobą - a może nawet kimś innym, lepszym? Édouard przeszedł tożsamościową metamorfozę, którą realizował metodycznie i z wielkim poświęceniem. Projekt awansu społecznego stał się jego obsesją. Czy osiągnięcie upragnionego efektu da mu poczucie satysfakcji? Kim się stanie na końcu ...
Przejdź do spektaklu.
Wspaniały spektakl
Mi bardzo podobał się ten spektakl, bardzo ciekawa historia opowiedziana przez 3 aktorów grających jedną postać - co sprawiło, że bardzo z tym się utożsamiałam - z takim uczuciem roztrojenia w zależności od dnia, raz w siebie wierzysz, raz jesteś cały w strachu, raz bojowy i zły na cały świat. Spektakl jest, krótki ale aktorzy nie przerwanie mówią dzięki czemu dynamika spektaklu wciąż pobudza. Nie rozumiem powyższej recenzji. Jednak rozumiem, że każdy ma własne zdanie i jakiegoś rodzaju oczekiwania. Moje się spełniły.