Widok

Zmiana

A ja w przeciwieństwie do mamy, która chwali sobie zmianę obsługi jestem rozczarowana. Dzieciaki i ja mieliśmy swoją ulubioną Panią i teraz za każdym razem widzę ich smutne miny ze stwierdzeniem: "Mamo, znowu nie ma naszej Pani...". Jesteśmy częstymi gośćmi na tym Placu i z wieloma osobami mieliśmy już tam do czynienia. Poza tym jest bardzo brudno, wcześniej tak nie było...Panie też dziwnie obojętne na to co się dzieje dookoła.
Jeśli czyta to Pani Brunetka z Kinderplanety, która bardzo długo tam pracowała to pozdrawiamy i tęsknimy :)
Moja ocena
Kinderplaneta kategoria: Place zabaw i małpie gaje
obsługa: 3

wyposażenie: 3

opieka: 3

bezpieczeństwo: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

3.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, nam nowa obsługa się podoba. Myślę, że nie jest gorsza od poprzedniej. Jak jednak słusznie zauważyła jedna z mam nie obsługa jest najważniejsza. Pani mogą pomóc, wyjaśnić, jednak przede wszystkim chodzi o samo miejsce. plac nie jest niestety zbyt duży, ale ma swój klimat. Dla starszych dzieci faktycznie nie ma za dużo atrakcji. Nie zauwązyłam też, żeby było tam brudno, a odwiedzam miejsce naprawdę często. Wszystko jest kwestią indywidualnej i obiektywnej oceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry