Widok

Zmienić Polske

Witam Panstwa jestem przecietnym (Kowalskim) Chciałbym założyć Nową Partie Polityczną "Projekt nowa Polska" (PNP)..

.Moim pierwszorzędnym celem jest wyprowadzić Polskę z kryzysu
Główne priorytety:

1)Budowa sieci darmowych przedszkoli państwowych
2) Budowa elektrowni wodnych oraz wiatrowych rozbudowa sieci energetycznej
3) Darmowa komunikacja miejska w godzinach 16/18
4) Dwu miesięczne darmowe przejazdy komunikacją miejską dla ludzi podejmujących nową pracę
5) Masowe kontrole firm
6)Reaktywacji transportu rzecznego
7) Reaktywacja Polskiego przemysłu stoczniowego i rybołówstwa morskiego
8) Reaktywacja dawnych PGR
9) Obowiazkowa praca dla ludzi przebywajacych w z/k
10) Znaczne obniżenie wyplat emerytur /rent wszystkim wysokim funkcjonariuszom PZPR oraz ciecia płac w Sejmie i.t.p
11) 50-procentowe obniżenie cen paliw

To nie które założenia które zamierzamy realizować

Aby tego dokonać potrzebuje Waszego wsparcia zaangażowania wspólnie musimy opracować statut, reguilamin i wiele niezbędnych do funkcjonowania formularzy.
Dlatego proszę wszystkich zainteresowanych w celu budowy naszej partii o kontakt :
E-mail na projektpnp@wp.pl

Pomóż nam zmienić Polske Jeśli popierasz nasz projekt Wyślij e-mail o tresci TAK na projektpnp@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pomysły ogólnie dobre ale wydaje mi się, że poniekąd zbliżone do komunistycznej Polski. Dlaczego? Już mówię :
1. Państwowe przedszkola (włącznie ze żłobkami) są jak najbardziej potrzebne bo nie wszystkich rodziców stać na prywatne przedszkola/żłobki czy nianie.
2. Pomysł dobry ale są uprawnienia?
3 i 4. Jeśli użytkownicy nie będą płacić za komunikację publiczną to gmina a więc podatnicy czyli wszyscy. Zwiększą się podatki więc i tak nie będzie to darmowe.
5. Jest tylu pracowników kontroli aby wszystkie firmy kontrolować?
6. Niby jak? Kolejne koszty a co za tym idzie zwiększenie kosztów przez gminę czyli zwiększenie podatków.
7. Z tego co mi wiadomo to stocznie w Polsce nie zarabiają na siebie. Państwo znów dopłaca i znów podatnicy dopłacają.
8. PGR? Znów koszty na coś co długo nie pociągnie.
9. Praca dla skazańców jest jak najbardziej ok. Ale skoro nie ma pracy dla przeciętnej Kowalskiej z małym dzieckiem (a jest trudno) to dla skazańca będzie ;/
10 i 11. Popieram ale mało prawdopodobne.

Reasumując : Jestem jak najbardziej za zmianami i chętnie bym pomogła. Ale nie ma na co liczyć ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Najlepsza karma dla kota (6 odpowiedzi)

Mam kotkę od roku i zdarza się, że czasem wymiotuje po karmie mokrej. Weterynarz nic mądrego nie...

Jak otworzyć sklep internetowy (85 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry