Widok
Zmniejszające się porcje
Coraz częściej mam wrażenie, że bar zmniejsza porcje serwowanych posiłków. Nie chodzi mi tutaj o porównanie tego samego dania w ciągu sezonu, a ogólnie - na przestrzeni ostatnich kilku lat. Po prostu kiedyś dania były większe, z trudem zjadałam cały talerz, a od jakiegoś czasu - i mój żołądek i moje oko rejestrują "oszczędności".
Moja ocena
BIOWAY
kategoria: Bary
obsługa: 5
menu: 4
jakość potraw: 3
wygląd i czystość: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Patrycjo,
dziękujemy za Twoją opinię. Nie zmniejszamy naszych porcji. Mniejsza sytosć dań może wynikać chociazby z tego, że od roku do naszych dan nie dodajemy cukru :) W ostatnim roku staraliśmy się również "odchudzić" nasze menu w zakresie kaloryczności. Dania mocno kaloryczne, zastąpiły te ze mniejszoną ilością kalori. Takie działania są oczekiwana przez większość naszych Gości.
dziękujemy za Twoją opinię. Nie zmniejszamy naszych porcji. Mniejsza sytosć dań może wynikać chociazby z tego, że od roku do naszych dan nie dodajemy cukru :) W ostatnim roku staraliśmy się również "odchudzić" nasze menu w zakresie kaloryczności. Dania mocno kaloryczne, zastąpiły te ze mniejszoną ilością kalori. Takie działania są oczekiwana przez większość naszych Gości.