Widok
Znajomi
Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać. Koleżankę, przyjaciółkę, znajomych. Zazwyczaj kończy się to tym że nie odzywają się, nie podają żadnych namiarów na siebie, a zapewne nawet nie odświeżają swojego zamieszczonego wątku. Sama szukam realnych nowych znajomych i napisałam do kilkunastu osób z tych ogłoszeń, ale bez odzewu. Odechciewa się pisać do kogokolwiek. Szanujmy siebie i jeśli naprawdę chcecie poznać znajomych czy koleżankę to odezwijcie się.
Hej, przyznam że mam podobne doświadczenia dlatego ostatnio trochę zaniedbałem poszukiwania. Udało mi się już kiedyś poznać kilka osób dzięki trójmiasto.pl i te znajomości udaje mi się utrzymywać do tego. Może warto do tego wrócić, tym bardziej że robi się coraz lepsza pogoda.
Jeśli ma ktoś ochotę po prostu spotkać się przy piwku, herbacie to dajcie znać na adres darektrojmiasto@gmail.com może akurat uda nam się zebrać więcej osób. Ja jakby co mieszkam na osiedlu zajezdnia wrzeszcz, może akurat jest tutaj ktoś jeszcze z dolnego Wrzeszcza? :)
Jeśli ma ktoś ochotę po prostu spotkać się przy piwku, herbacie to dajcie znać na adres darektrojmiasto@gmail.com może akurat uda nam się zebrać więcej osób. Ja jakby co mieszkam na osiedlu zajezdnia wrzeszcz, może akurat jest tutaj ktoś jeszcze z dolnego Wrzeszcza? :)