Wykupiłem u nich kurs na A2+B, nigdy nie pożałuję tej decyzji, uczył mnie Pan Krzysztof Kozikowski, którego ogromnie polecam! Dzięki jego lekcjom oraz temu, że gdy źle zawracałem powtarzaliśmy skrzyżowanie chyba z 5 razy zanim doszedłem do tego co robię źle (gdzie na początku poprostu wydawało mi się, że robię wszystko dobrze i P. Instruktor lubi zawracać), dzięki cierpliwości, wpajaniu wiedzy w sposób praktyczny dzięki czemu zostaje ona doskonale przyswojona... ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM! w wieku 18 lat! gdzie cała reszta moich znajomych miała jakieś rabaty, talony na kursy ja postanowiłem postawić na jakość, chciałbym napisać tutaj jak najwięcej o tej szkole jednak 1200 znaków to trochę za mało aby wyrazić jak dumny jestem z tego, że mimo iż nie robiłem jakiś specjalnych badań, który z ośrodków jest najlepszy to moja intuicja podpowiedziała mi znakomicie!. Chcecie zdać prawo jazdy Kat. B?? Macie jakieś nieudane próby? wystarczy zapisać się u P. Krzysztofa Kozikowskiego!! te nazwisko długo zostanie w mojej pamięci. Gdy w wieku 89 lat (jeżeli dożyję) ktoś w środku nocy zapyta się mnie "Kto jest najlepszym instruktorem EVER?!" odpowiem bez wachania "Krzysztof Kozikowski!" Pozdrawiam!