Widok

Znaleziono słuchawki

Znaleziono słuchawki bezprzewodowe w pociągu. Zapraszamy do kontaktu w komentarzu osobę, która poda model oraz nr seryjny/napisze, w jakim pociągu je zgubiła :)
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osobę, która jest faktycznym wlascicielem słuchawek prosimy o podanie jakichkolwiek danych kontaktowych. I o podanie przede wszystkim trasy pociągu :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe ile osób zapamiętuje numer seryjny elektroniki którą kupuję... po za tym takie rzeczy oddaje się załodze pociągu, teraz to jest zwykłe przywłaszczenie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Numer seryjny można znaleźć na opakowaniu. Jeśli ktoś nie posiada opakowania, jest napisane ze można podac trasę pociągu. Nie rozumiem, po co się czepiać. Równie dobrze słuchawki mogłyby zostać w pociągu, ktoś mógł je zdeptać, czy mogły wpaść pod tory. Jeśli ktoś się spieszy wysiadając z pociągu, nie będzie szukał załogi. Swoją droga, jeśli właściciel słuchawek się odezwie na sto procent będzie wiedział w jaki sposób sprawdzic nawet numer seryjny. Jest to bardzo proste w tym przypadku :) po co ta złość.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Braniewo-Gdynia Chylonia pociąg PR
Tam zgubiłem słuchawki, proszę o zwrot
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie jest twoim interesem by zabierać cudza własność. Słuchawki zgubiłem w pociągu PR relacji Braniewo-Gdynia Chylonia, wsiadałem w Kurowie Braniewskim, wysiadałem w Gdyni Głównej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie

Niestety nie ta trasa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A to był pociąg osobowy/regionalny/SKM czy pospieszny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobra, dawaj oddaje Ci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratuluję. Zdobyłeś słuchawki bezprzewodowe.. oby posłużyły
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry