Widok

Zniewolony

Zniewolony Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Zniewolony.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zniewolony

Świetny film, polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

super

Bardzo dobry, głęboki, poruszający film.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Generalnie taki sobie. Co można o nim powiedzieć?

Do bólu taki, jakiego można było się po nim spodziewać. To kolejna hollywoodzka produkcja z rozmachem, doskonale zrobiona, dobrze się ją ogląda, sceny generują siłą rzeczy jakieś emocje, ale to wszystko. W zasadzie ktokolwiek obeznany ogólnie z kinem widział już ten film zanim go zobaczył. Nie pokazuje niczego ponad to co oczywiste, w żadnej płaszczyźnie. Nie ma tu też żadnej wielkiej roli tu nie ma. Jeśli ktoś lubi martyrologię murzyńską, to lepiej niech obejrzy The Help, jeśli tego jeszcze nie zrobił. Biję ten na głowę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Le Ming dobrze prawi...

Film bez charakteru... Zero klimatu... Wielu się skusi na Brada Pita, ale on gra tylko kilka minut. Film nie skłania do refleksji a wręcz budzi niesmak, Kolejna nijaka produkcja woku której robi się dużo szumu ;(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wspaniały i poruszający obraz

Świetny film.Dowód na to jak zbudowano amerykańską potęgę i na to że 100lat później w Europie jeden naród postanowił być rasą panów na podobnej zasadzie i wcale to nie było coś nowego. Jeżeli ktoś ogląda film dla gwiazdorskiej obsady słynnych nazwisk to zapewne będzie zawiedziony ale chyba nie w tym rzecz.Polecam go szczegónie obejrzeć dzisiejszej młodzieży, może skłonić do refleksji.Pole do popisu dla szkół i wychowawców.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Obejrzalam wiele filmowo o tej tematyce, ale zaden mnie tak nie poruszyl. Nie moglam przestac plakac. Sceny brutalne. Nie dam ocene temu filmowi, bo jednak wolalabym oszczedzic sobie takiego przykrego doswiadczenia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Momentami wstydziłem się że jestem biały... Mega mocny, i bez ogródek. Wyciskacz, aczkolwiek można w pewnym sensie stwierdzić że piękny.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawdziwy

piekny film, poruszajacy serce....straszne i przerazajace sceny.musilam wychodzic bo za bardzo mnie to bolalo....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zniewolony

Dobry film...Wzruszający i prawdziwy. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Rodzina do wynajęcia (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rodzina do wynajęcia . Przeczytaj o filmie.

Avatar: Ogień i popiół (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Avatar: Ogień i popiół . Przeczytaj o filmie.

Niedziele (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Niedziele . Przeczytaj o filmie.

do góry