Widok
Trzeba ruszyć głową
Ja nie wiem kiedy ludzie się nauczą, że mówić pkm o pociągach skm i polregio to tak jak mówić na flixbusa, że to pojazd właściciela autostrady xddd
Jak stoisz w korku to też dzwonisz do np. starosty w przypadku drogi powiatowej?
A mówią, że to młode pokolenie jest roszczeniowe xddd
Jak stoisz w korku to też dzwonisz do np. starosty w przypadku drogi powiatowej?
A mówią, że to młode pokolenie jest roszczeniowe xddd
Opoznienia czasem się zdarzają
Śmieszą mnie co niektóre wypowiedzi, myślicie Państwo, że oni robią to specjalnie? Przecież każdy by życzył sobie żeby wszystko jeździło planowo. Przy robotach na drogach też są potworne korki I nikt przez to nie ma pretensji do Marszałka. Na liniach kolejowych też są naprawy I modernizacje i również mogą występować opóźnienia w kursowaniu I zanim Państwo napiszą kolejnego paszkwila proszę o minutę zastanowienia. Zawsze można wybrać rodzaj transportu bardziej odpowiedni dla potrzeb.pozdrawiam I życzę miłego dnia.
codziennie widzę jak wy elegancko jeździcie
przekraczanie dozwolonej prędkości - szczyt elegancji, wymuszenia pierwszeństwa, przejeżdżanie na czerwonym, brak zatrzymań na zielonej strzałce, tyle elegancji w waszym jeżdżeniu, o parkowaniu to nawet nie wspomnę, jedno auto zajmuje dwa miejsca postojowe i cały chodnik bo król przyjechał i nie wolno stawać obok ani chodzić pieszo