Widok
Znów ta Fala, co tu się odp.
Jak obecnie kupić bilet miesięczny z aktywną kartą mieszkańca w Gdańsku, tak aby mieć przejazdy SKM w cenie? Coś mnie pokusiło uaktywnić pakiet Fala. Czy tak zaznaczone jest dobrze dla miesięcznego? Te zaznaczone w zrzucie doszły ale brak info o tym że w pakiecie z falą też jest SKM. I co to za bilet za 140 zł? Po wyborze takowego jest do wyboru sieć komunikacyjna Gdańsk - czy to jest z SKM???
więcej
więcej
Infolinia
Polecam kontakt z infolinią, pomagają skutecznie. Co prawda apka fali ma awarię od soboty i nie widać np. kupionych biletów, ale...już chyba wszystko napisano w tym temacie :( Najgorsze jest to,że cały ten galimatias ktoś nam zafundował za ciężką kasę! Dlaczego w innych miastach takie systemy wdrożono bezproblemowo, a u nas...jak zwykle
Od poniedziałku używam biletu miesięcznego za 117 zł kupionego przez aplikację Jestem z Gdańska. Bilet jest też widoczny w Fali po zalogowaniu danymi z Jestem z Gdańska. Podczas kontroli biletów w PKM Polregio na trasie Gdańsk Główny - Gdańsk Rębiechowo bilet w Fali dał się zeskanować konduktorowi, ale w aplikacji Jestem z Gdańska już nie.