Widok

Znów ta Fala, co tu się odp.

Jak obecnie kupić bilet miesięczny z aktywną kartą mieszkańca w Gdańsku, tak aby mieć przejazdy SKM w cenie? Coś mnie pokusiło uaktywnić pakiet Fala. Czy tak zaznaczone jest dobrze dla miesięcznego? Te zaznaczone w zrzucie doszły ale brak info o tym że w pakiecie z falą też jest SKM. I co to za bilet za 140 zł? Po wyborze takowego jest do wyboru sieć komunikacyjna Gdańsk - czy to jest z SKM???
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak narzekacie a i tak nabijacie im kieszenie

Ja sobie odpuściłem, nawet grosza ode mnie nie zobaczą
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 4

Musisz w ustawieniach konta zmienić że mieszkasz w Gdańsku i Gdyni, wówczas do biletu zostanie przypisany też bilet skm. To jest jedyna metoda aby ustawić taki bilet. Tak mi powiedzieli na infolini
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Infolinia

Polecam kontakt z infolinią, pomagają skutecznie. Co prawda apka fali ma awarię od soboty i nie widać np. kupionych biletów, ale...już chyba wszystko napisano w tym temacie :( Najgorsze jest to,że cały ten galimatias ktoś nam zafundował za ciężką kasę! Dlaczego w innych miastach takie systemy wdrożono bezproblemowo, a u nas...jak zwykle
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

podobno, bo tak wpisuje tu jedna osoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tam nikt nie odbiera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będziesz chodził pieszo tak jak

u siebie na wsi,?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Od poniedziałku używam biletu miesięcznego za 117 zł kupionego przez aplikację Jestem z Gdańska. Bilet jest też widoczny w Fali po zalogowaniu danymi z Jestem z Gdańska. Podczas kontroli biletów w PKM Polregio na trasie Gdańsk Główny - Gdańsk Rębiechowo bilet w Fali dał się zeskanować konduktorowi, ale w aplikacji Jestem z Gdańska już nie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie było potrzeby specjalnej aktywacji opcji na pociągi. Chyba działa z automatu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konto Fala do Aplikacji Jestem z Gdańska

Czy Konto Musi byc założone aby bilet byl widoczny dla konduktora pomimo ze mozna kupic bilet przez aplikacje Jestem z gdanska? To ktos bedzie mial problem, chyba nie tak to powinno dzialac. Ile mam miec tych kont aby bilet miesieczny kupic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie byłeś na szkoleniu w Falobusie?

A nie, czekaj - szkolenia były tylko dla tych którzy jeżdżą za darmo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry