Widok

Znowu sprzedam... tym razem sukienkę :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam do sprzedania śliczną wysokogatunkową sukienkę - satyna z lycrą w kolorze czerwonym. Sukienka jest nowa, bardzo elegancka, doskonała na wesela, bankiety, przyjęcia i nie tylko. Ma bardzo modny krój, pięknie się układa, wygląda się w niej naprawdę rewelacyjnie :) Piękny, dość głęboki, odsłaniający ramiona dekolt, znakomicie eksponuje biust, nieznacznie go powiększając, dzięki super przymarszczeniu tkaniny. Suknia jest wiązana z tyłu, na szyi. Możesz ją więc dobrze dopasować. Miseczki są delikatnie usztywnione, prawa delikatnie nachodzi na lewą. Suknia odcinana pod linią biustu, na wysokości talii piękna, satynowa , podwójna szarfa umocowana na stałe. Szarfa składa sie z dwóch części, dokładnie taka jak na zdjęciu, super podkreśla talię. Dół szyty ze skosu, cudownie się układa. Suknia w całości wykonana z bardzo pięknej, połyskliwej, mięsistej satyny.
Doskonale podkreśla biust i talię poprzez wyróżnienie linii dekoltu i talii. Zasuwana na kryty zameczek, doskonale dopasowana. Suknia taka jak na załączonych zdjęciach, kończy się w linii kolan u pań ok.168 cm wzrostu.

SUKNIA JEST NAPRAWDĘ ZJAWISKOWA !!!

Dokładne rozmiary: (z metki 46, ale zdaje się, że rozmiarówka jest lekko zaniżona)

-obwód klatki ok. 104 cm.
-obwód talii ok. 86-88 cm.
-obwód bioder od 110 cm.
-dł. od szczytu ramion ok. 93 cm.

Sukienka została kupiona za 180 zł. przez moją mamę. Miała iść w niej na wesele, ale nie poszła, ponieważ stwierdziła, że jest na nią lekko przyciasna hehe :D Tak więc ponownie na jej prośbę wystawiam ciuszek na sprzedaż. Proponuję za nią cenę 100 zł., myślę, że to sporo mniej, a jest tego warta :)

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na allegro dużo taniej, kupowałam.

http://www.allegro.pl/item415970660__smooth_satin_dress_36_46_r_36.html
no to widać mamcia przepłaciła :)

a cena jest do negocjacji :)

Doliczając przesyłkę wychodzi mniej więcej taka cena, jaką i ja proponuję ;)

do góry