Widok

Zoo Karina Chylonia

Pracował tam ktos ?? Sledze ogloszenia i chyba od roku jak nie dluzej ten sklep wciaz sie oglasza , czy to kwestia slabych zarobkow czy tam az tak zle traktuja ludzi ze w kolko im ich brakuje ??
a jak sie wysyla CV to zadnego odzewu , chlopak kiedys poszedl posluchali co potrafi odezwiemy sie napewno - zero odzewu .
a ogloszenie wstawiane wciaz i wciaz ;o
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koleżanka pracowała i nie poleca ( tez wysyłałam do nich CV)
Mobbing , brak umowy bądź śmieciówka, targanie wielkich worów ,
Ciągła rotacja ludzi bo sami się zwalniają..

i te ich ciągłe ogłoszenie , padaka
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
super dzieki za odpowiedź , wiem przynajmniej by nie zaprzatac sobie nimi glowy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma sprawy,

Powinni zaczać szanować człowieka a nie traktować jak G...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daj sobie spokój z Zoo Kariną. 1400zł netto, umowa zlecenie, zero urlopu bezpłatnego, robią problemy nawet żeby się z kimś zamienić, głupie kierownictwo nie mające o niczym pojęcia, kierownik sklepu to pan i władca-święta nieomylna krowa, zwalniają bez powodu. Ot, bardzo słabo zarządzana sieciówka.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam sie kierowniczka to nadęta bez pojęcia zielonego na rozmowie zrobiła super wrażenie ale pożniej wyszło szydło z worka firma koszmar a kierowniczka regionalna to jakaś padaka jak wchodzi wszyscy na baczność jak pieski poniżanie sie nie jest w moim stylu na odchodne powiedziałam co mysle o tej firmie i zdziwienie było juz nie wspomnie o ginących pieniadzach w kasetkach i dawaj wyskakuj z kasy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak właścicielka jest burakiem to i ;ludzi tak traktuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
głupoty gadać, w Zoo Karina jest fajna robota - na magazynie. Kumpel pracuje już od kilku miesięcy i sobie chwali.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
znowu szukaja na Morenie i Karwinach .
Jak się ludzi nie szanuje to g.o nie interes z tego będzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry