Widok

Zostawiłam wózek na parkingu na Chełmie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wczoraj 13.05.2013 około godz. 15.00 zostawiłam wózek spacerowy X-lander XS na parkingu przy ul. Witosa pod blokiem nr 23, jest tam przychodnia kardiologiczna. Może znajdzie się ktoś uczciwy, kto znalazł wózek........ Proszę.... Pakowałam moje dzieciaczki do samochodu, zaczął deszcz padać i w pośpiechu zostawiałam. Sama nie wiem jak to się mogło stać... Proszę.... Mam trójkę dzieci w wieku 5, 2 i 10 miesięcy i niestety jak widać, nie zawsze mi się udaje o wszystkim pamiętać. Zorientowałam sie dopiero dziś jak chciałam wyjść na spacer. Może ktoś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hopka :) oby się odnalazł :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez raz zostawilam, ale na szescie pod domem i sasiad odstawil. Ja bym pojechala do tej przychodni i tam popytala, ewentualnie mieszkancow pobliskich, moze widzieli.
Jak tylko się zorientowałam, to pojechałam na Chełm (jestem z Suchanina). Byłam tam dziś koło 17stej, chodziłam... pytałam się przechodniów, poszłam do spółdzielni mieszkaniowej i tam pytałam... wszystko na nic. Może gdybym wczoraj się zorientowała... sama nie wiem i już opadam z sił. Jaki człowiek potrafi być czasami nieodpowiedzialny, bezmyślny. Uciekając przed deszczem spakowałam maluchy i już... pojechałam bez wózka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może napisz ogłoszenie i wywieś tam w okolicy. Trzymam kciuki
ogłoszenie moze pomóc!
Dziękuję za podpowiedź, wywieszę ogłoszenia. Pewnie każdy dzień zwłoki działa na niekorzyść, ale pojadę dopiero jutro. Teraz moja trójeczka czeka na kąpiel, a dziś jestem sama. Szkoda mi tych maluchów, bo wyczuwają, że jestem zupełnie obok.
kurcze nie dobrze :( życzę powodzenia w poszukiwaniu wózka...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
xlandera to juz raczej nie znajdziesz. moze gdyby to byla jakis zwyczajny wozek to predzej ale tak szczerze watpie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogłoszenie może zadziałać....szczegolnie ze człowiek mogł pomyslec ze ktoś już wózka nie potrzebuje to zostawił dla kogos komu sie przyda....czasem tak jest. oby ten ktos zobaczyl ogloszenie i był z okolicy! pozdrawiam! i zycze powodzenia, a ogolnie prosze sie tak nie przejmować bardzo....to zawsze tylko wózek, ważne by na dzieciach sie nie odbijało :) więc uśmiech i do mycia! hehe ;) co było to było....a co będzie to się okaże ... :)
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Poprosiłam koleżankę sąsiadkę, przypilnowała mi śpiące maleństwa, a ja popędziłam wywieszać ogłoszenia. Czyli już zrobiłam wszystko, co mogłam. Teraz tylko czekać...
No i czekam...
Wózek się ZNALAZŁ!!!!
Dziękuję wam dziewczyny za podpowiedź. Dzięki ogłoszeniom wywieszonym na parkingu i w pobliskich blokach udało się go odszukać. W szczególności dziękuję Pani Monice, która okazała się uczciwą osobą i sama chciała szukać właściciela. TERAZ JESTEM SZCZĘŚLIWA!!! DZIĘKUJĘ!!!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0
strasznie się cieszę, po cichu ci kibicowałam

takie przypadki przywracają mi nikłą wiarę w człowieka...w jego uczciwość:)))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
wow super
ciesze sie bo trzymałam kciuki
nieprawdopodobne bardzo sie ciesze
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez trzymalam mocno kciuki i bardzo ciesze sie ze trafilas na uczciwego znalazce:)
są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie :-))
Warto wierzyć w ludzi :-)
Super !!! Cieszę się Twoim szczęściem :)
:)))))
super że się znalazł

my też dziekujemy Pani Monice:)))
Bardzo miło, że jeszcze uczciwi ludzie są na tym świecie:)
suuuuper :) cieszę się że wózeczek się znalazł :)
Tak, są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie. Wózeczek już w domu, a Pani Monika wyrozumiała i przemiła. Warto wierzyć w innych.
JESZCZE RAZ WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA TO, ŻE MYŚLAŁYŚCIE I TRZYMAŁYŚCIE KCIUKI.
Podpiszę się:
SZCZĘŚLIWA MAMUSIA
PS. Jeszcze jedna dobra wiadomość, dziś zadzwonił Pan z ośrodka wczesnej interwencji i od wtorku z moim najmłodszym maluszkiem zaczynamy rehabilitację na którą czekamy od stycznia.
Dziś jest DOBRY DZIEŃ!!!
Super!
az miło się czyta te dobre wiadomości, pozdrawiam
Zapomnij i żyj dalej.

A jak kupisz nowy to kup też marker i wypisz na nowym wózku słowa: Wózek skradziono i nr telefonu kontaktowego.

Jak parkujesz na chełmie i masz kołpaki w aucie to na niewidocznej stronie wyskrob i wypal napis kradzione tel kontaktowy oszczędzi ci to kłopotów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
co za bzdura, a jak go potem sprzeda? Nie chciałabym kupić wózka z napisem kradziony i nr tel
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"co za bzdura, a jak go potem sprzeda? Nie chciałabym kupić wózka z napisem kradziony i nr tel"

dokładnie, sama wlascicielka w trakcie uzytkowania tego wózka tez wychodzilaby na złodziejkę chodząc z takim stygmatyzowanym wozkiem

kretynski pomysl, wylewanie dziecka z kąpielą
ggg, przeczytaj cały wątek a potem się wypowiadaj, wózek na szczęście się znalazł.

Inne tematy z forum Chełm

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry