Widok

Zwariowali z tą ceną

Ostatnio byliśmy obciąć pazurki u pieska(mały maltańczyk).
Na początku informacja od Pani na Portierni że zalegamy z jakimś płatnościami, po chwili że wszystko ok, błąd komputera. Myślę no nic zdarza się.
Po obcięciu Pani informuje nas o kosztach(30 zł), za 3 min pracy, gdzie każdy może sobie to zrobić sam tylko niestety zgubiliśmy obcinaczki, i nigdy więcej nie zapłaciliśmy za to więcej niż 15zł.
Byliśmy tu wcześniej i było o wiele taniej, nikt o zmianie ceny nas nie poinformował.
Więcej tam już więcej nie pójdziemy
Niestety nie wiem na jakim jest poziomie leczenie zwierząt. chyba raczej się nie dowiem bo jak 30 za pazurki to wolę już nie wiedzieć ile za inne usługi.
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: -

jakość usług: 3

podejście do zwierząt: -

pomoc merytoryczna: -

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szanowny dominiku174.
Obcinanie pazurków nie jest zabiegiem weterynaryjnym tylko pielęgnacyjnym, który powinien być wykonywany w salonach piękności dla zwierząt. Gdyby udał się Pan do laryngologa w celu wyczyszczenia uszu, zapłaciłby Pan rachunek jak za normalną wizytę. Poza tym cennik usług jest wywieszony w widocznym miejscu w poczekalni. Ja jestem odpowiedzialny za kształtowanie cen i polityki firmy. Ponieważ jesteśmy przychodnią specjalistyczną cenimy nasz czas. Dlatego takie zabiegi jak obcinanie pazurków, czyszczenie uszu, opróżnianie zatok okołodbytowych, jako zabiegi pielęgnacyjno-higieniczne, są u nas prawdopodobnie droższe niż u konkurencji.

Przykro mi, że na podstawie tego doświadczenia skreśla pan moją przychodnię i zapewniam Pana, że w przypadku choroby Pana psa dołożymy wszelkich starań aby go wyleczyć.
Z poważaniem
dr wet. Marcin Pikiel
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry