Widok
Zwierz
Mnie osobiscie zadziwia odwaga jaka wykazal sie na poczatku zeszlego wieku Einstein. To dzieki niej jest tworca rownania masa=energia predkosc swiatla to jedynie wspolczynnik konwersji a nie np. H. Poincare ktorego zawisc siegnela nieba. Wowczas energie mierzono w kilowatogodzinach mase w kilogramach pozornie brak zwiazku. Nastepstwa jakie nioslo rownanie sprawilo ze rodzilo sie ono tak dlugo. ODWAGI
ANDREAS - RZĄDZI!
CZYTAŁ KTOŚ Z WAS CMENTARZYSKO KATEDR- RORKA? PO TAK DŁUGIM OKRESIE ( I W RZECZYWISTOŚCI ŚWIATA ANDREASA I W NASZEJ) POWRACA RORK. z*******Y KLIMAT, MISTRZOWSKA NARRACJA, AWANGARDOWE KADRY I TEN KLIMAT RODEM Z FILMOW LYNCHA. MAJĄ W PRZYSZŁOŚCI WYJŚĆ DALSZE CZĘŚCI U NAS ( CHYBA BĘDĘ MUSIAŁ PODZIĘKOWAĆ CHRZEŚCIJAŃSKIEMU BOGU PUJŚĆ DO KOSCIOŁA I DAĆ NA TACĘ).
POZA TYM NIEZŁE SĄ TEŻ "Targi nieśmiertelnych"-Biliala, UNDERGRANDOWY-"El Borbach", A CO DO THORGALA OSTATNIEGO TO SIĘ TROCHĘ ZAWIODŁEM CHODZI MI SZCZEGOLNIE O NACIĄGANĄ HISTORIĘ ( THORGAL POCHODZI Z ATLANTYDY ITD.)
MAM NADZIEJĘ ŻE NASTĘPNY ALBUM PT. "Barbarzyńca" BĘDZIE O NIEBO LEPSZY. I TYLE.
POZDROWIENIA DLA MOICH WIERNYCH FANÓW I DLA GRATKOWICZY ( istniejecie?)
POZA TYM NIEZŁE SĄ TEŻ "Targi nieśmiertelnych"-Biliala, UNDERGRANDOWY-"El Borbach", A CO DO THORGALA OSTATNIEGO TO SIĘ TROCHĘ ZAWIODŁEM CHODZI MI SZCZEGOLNIE O NACIĄGANĄ HISTORIĘ ( THORGAL POCHODZI Z ATLANTYDY ITD.)
MAM NADZIEJĘ ŻE NASTĘPNY ALBUM PT. "Barbarzyńca" BĘDZIE O NIEBO LEPSZY. I TYLE.
POZDROWIENIA DLA MOICH WIERNYCH FANÓW I DLA GRATKOWICZY ( istniejecie?)
MAG :)))))))) WITAM...nie uwierzysz,ale juz dalem kupony Nemo do napisania i...powiedziala mi,ze chyba likwiduja
trzeba bylo NAS tam wiecej i...nie powinnismy odchodzic nawet na chwile...Ale tu jestesmy...i z Gratki i z Anonsow :))Trzymaj sie!!!Niedlugo zobaczymy sie :)))Nemo jest u mnie co jakichs czas...sprawdza , czy w miare dobrze zyje i dodaje mi swego ciepla i przyjacielskiej milosci :))) Prawdziwy Przyjaciel :)) Do zobaczenia Magu...Dobrze , ze bedziesz-zobaczą jak potrafisz pisac :)))
Czlowieczku !!! :)))))
Tak, to Ty...poznaje teraz :))
Wspomagales mnie wczasach trudnych dobrym slowem...wowczas , gdy Kiwdul NNeb byl LBSmieciem...Dziekuje Ci za to...Dziekuje serdecznie CZLOWIECZKU !!!
....i znowu zmeczenie daje o sobie znac...musze juz do lozka...niedlugo wstaje na mecz Rosja Tunezja (o 08.30)
Dzis na tyle :))
pa
Wspomagales mnie wczasach trudnych dobrym slowem...wowczas , gdy Kiwdul NNeb byl LBSmieciem...Dziekuje Ci za to...Dziekuje serdecznie CZLOWIECZKU !!!
....i znowu zmeczenie daje o sobie znac...musze juz do lozka...niedlugo wstaje na mecz Rosja Tunezja (o 08.30)
Dzis na tyle :))
pa
kiwduL nneB
pozwolę sobie na pewną małą nietolerancję. Czemu Ty zawsze musisz pisać (chodzi o grafikę tekstu), żeby irytować tym Innych?
Wszyscy wiemy, że jesteś niepowtarzaklny i jedyny i znasz się na komputerach, to Ci nie wystarczy?
Jeszcze chcesz?
Ktos Ci ma napisać wprost "Wooow, jak Ty to robisz"?
Wszyscy wiemy, że jesteś niepowtarzaklny i jedyny i znasz się na komputerach, to Ci nie wystarczy?
Jeszcze chcesz?
Ktos Ci ma napisać wprost "Wooow, jak Ty to robisz"?
Mala.....hmmmm wiesz co?nierozumie kompletnie o co Ci chodzi???O ten prosty html?Przeciez ja to robie odruchowo!Jak kazdy
...Razi Cie to tak mocno???? i tego "ja" rowniez razi?!
Nic na nie poradze niestety...cofnij sie pareset lub paredziesiat stron wstecz-tam jest minimalnie wiecej zaawansowany html(ale juz go tu nie uzywam...)
Ale jezeli tak zle sie czujecie z tym- to po prostu nie czytajcie moich wypowiedzi :)) Dobrze?Zalatwione?Nie martwcie sie-nie bede z tego powodu plakal :))
Trzymajcie sie w te wiosennie dni-uwazajcie na przeciagi, bo latwo nabyc grype :))
Nic na nie poradze niestety...cofnij sie pareset lub paredziesiat stron wstecz-tam jest minimalnie wiecej zaawansowany html(ale juz go tu nie uzywam...)
Ale jezeli tak zle sie czujecie z tym- to po prostu nie czytajcie moich wypowiedzi :)) Dobrze?Zalatwione?Nie martwcie sie-nie bede z tego powodu plakal :))
Trzymajcie sie w te wiosennie dni-uwazajcie na przeciagi, bo latwo nabyc grype :))
Nigdy na Zawsze
Może najlepiej w ogóle nie stwarzać rutyny. Chyba, że dusi Cię CZYJAŚ rutyna. Wtedy trzeba zerwać zależność. .....Im dalej w lata tym trudniej o niezależność, taką niezależność, która pozwala być kim się chce zawsze i wszędzie. Trzeba byłoby uwolnić się od potrzeby bycia z ludżmi i od norm narzucanych przez społeczeństwo.