Zdecydowanie polecam doktora Małysa! Jako osoba w średnim wieku, która od dłuższego czasu zmagała się z uciążliwymi dolegliwościami, odwiedziłem wcześniej trzech innych proktologów. Niestety, nikt nie potrafił postawić trafnej diagnozy, a doraźne leczenie nie przynosiło trwałych efektów.
Dopiero doktor Małys podszedł do tematu z pełnym profesjonalizmem i dociekliwością. Zlecił konkretną diagnostykę, w tym pobranie wycinków z odbytnicy. Muszę podkreślić, że sam zabieg był przeprowadzony tak sprawnie, że zupełnie nie bolał, co bardzo mnie uspokoiło. Na wynik badania patomorfologicznego nie czekałem długo już po 3 tygodniach miałem czarno na białym, że przyczyną moich problemów jest wrzodziejące zapalenie jelita grubego.
Jestem ogromnie wdzięczny za tak rzetelne podejście. Dzięki doktorowi w końcu wiem, co mi dolega i mogłem zacząć właściwe leczenie, które realnie mi pomaga. Jeśli szukacie specjalisty, który szuka przyczyny aż do skutku, a przy tym dba o komfort pacjenta dr Małys to najlepszy wybór.