Widok

Życie Pi

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Życie Pi.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niesamowity!!!

przepiękny film. ponadczasowy. świetna muzyka, dialogi i zdjęcia. drugi Avatar? kłamstwo, bo jest 1000 razy lepszy. polecam z pełną odpowiedzialnością. zasługuje na jak największą ilość oskarów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

z dziećmi

Proszę o info osoby ktòre już były czy warto zabrsć dzieci 9 lat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam

dla widzów w każdym wieku,warto obejrzeć!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

FILM PIĘKNY!! CUDOWNY!! WSPANIAŁY!!

Film porusza, zachwyca ,uczy.... muzyka Was oczaruje, obraz i barwy filmu są niezwykłe. Warto obejrzeć!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie dla małych dzieci.

Tematyka o religii, o Bogu.... niezrozumiała dla małych dzieci, w związku z tym nie polecam, aby zabierać dzieci poniżej 10 roku życia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szczerze polecam

nawet młodym widzom. Film jest przeznaczony dla widzów od 12 lat i dzieci pewnie nie zrozumieją jego przesłania, jednak ze względu na zdjęcia, muzykę i klimat warto pójść z całą rodziną. Jest kilka scen drastycznych w tym filmie, więc myślę, że z dziećmi poniżej 10 lat bym nie szła. Dla mnie obejrzenie tej produkcji to piękne i mądre przeżycie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Być może miałam za duże oczekiwania po zwiastunie

ale film mnie nudził
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

7 i pół

Film bajkowy, nieco hollywoodzki, robi wizualne wrażenie. Dla mnie 7,5/ 10 Oczywiście polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIESAMOWITY

Polecam ten film każdemu.Nadaje się dla osób w każdym wieku. Oczywiście polecam 10/10 :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie dla dzieci

Film jest od lat 12 i nie ma się co dziwić bo są chwilami trochę brutalne sceny. Dziwię się że ludzie tego nie wiedzą i zabierają na film nawet kilkuletnie dzieci. Masakra
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

NUDA!!!!

Bardzo nudny film, w życiu tak się nie umęczyłam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

Mania, nie pogrążaj się

Mania, bo dla takich jak Ty jest kino familijne z amerykańskiej półki albo komedia romantyczna... najlepiej też amerykańska, żeby była turbo tępa.
Dużo gagów, fajerwerków, collage party i miłość w tle - wtedy "się będzie działo"... Szybkie samochody też nie zaszkodzą zapewne...
Film jest cudowny, po prostu cudowny, ale najwidoczniej nie dla każdej tępej dzidy z popcornem...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry