Widok

Życie zaczyna się po czterdziestce?

Opinie do artykułu: Życie zaczyna się po czterdziestce?.

Wielu ludzi dopiero po czterdziestce zaczyna odkrywać uroki życia, zgłębiać swoje zainteresowania i rozwijać pasje. Jakie sposoby na spędzenie czasu mogą dla siebie znaleźć w Trójmieście?Miłośnicy aktywnego odpoczynku postawią z pewnością na sport. To nie tylko sposób na zdrowe spędzanie wolnego czasu, ale też antidotum na stres czy nudę. Siatkówka, piłka nożna, biegi, wyjście na siłownię czy zajęcia fitness - to tylko niektóre z propozycji dla aktywnych. Początkujący zacząć mogą od mniej ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Faktycznie w PL zycie zaczyna sie po 40 !:)

Wszelkie dane wskazuja ze po 40 ludzie sa najczesciej zwalniani z pracy i nie przyjmowani do pracy . Jak podalo kiedys pewne '' medium UE '' gdzis oficjalnie ....... LUDZIE PO 40 ROKU ZYCIA NIE ROKUJA SZANS NA RYNKU PRACY :)) troche to smieszne ale tak kiedys gdzis napisano i cos w tym jest bo UE wszelkie inicjatywy zaczyna ograniczac wiekowo i kierowac do ludzi miedzy 20 a 30 gora 35 rokiem zycia i jest to warunek zapisany w regulaminie etc. A potem sie pytamy ze w UE jest problem osob po 40 czy 50 roku :)...i faktycznie po 40 jest czas aby zyc :). Nalezy wspomniec ze najwieksze swiatowe potegi technologiczne bazuja na ludziach po 40 i dlatego sa potegami bo tylko czlowiek po 40 ma doswiadczenie ...no ale to na swiecie bo Polska lubi miec sklepiki z usmiechnieta 20 latka za 1300 zeta i tym oto sposobem nigdy nic nie osiagniemy ! niestety
popieram tę opinię 79 nie zgadzam się z tą opinią 5

w tym roku kończę 40 lat, jak sobie pomyślę, że moim odpowiednikiem w latach siedemdziesiątych był inż. Karwowski to mnie wzruszenie ogarnia
popieram tę opinię 81 nie zgadzam się z tą opinią 2

niestety

ale joga duszy się nie przysłuży
trzeba wiedzieć, o czym się pisze
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 20

Facet po 40-ce jest najbardziej atrakcyjny zas kobiety po 40-ce to przechodzone truchla ktore trzeba wymienic na mlodszy lepszy model
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 82

fitnes

a gdzie pójść gdy jest +55
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

To prawda kobiety po 40-ce wypadaja z obiegu atrakcyjnych ludzi.Natura i czas sa bezlitosne
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 31

Jak kobieta nie znajdzie jelenia do 35roku zycia staje sie sfrustrowana milosniczka kotow zalosne
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 29

Czym taka 40-tka moze zaimponowac mezem tepakiem i gromadka obsr...ch bachorow
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 19

prawda

Kobiety w Polsce wygladaja strasznie wyzute bez pozytywnej energii zombie wstretne spiete nieatrakcyjne zalosne
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 27

Atrakcyjna mloda singielka po 40 milujaca sztuke i parapsychologie pozna pana :)))

Takie sa teraz ogloszenia ! Chce byc singlem bo taki ma niby '' priorytet'' a potem po 50 wskakuje na Fejs i szuka szczescia i mllosci a jak sa dopiski na koncu '' cel matrymonialny tez wchodzi w gre '' :) bo pewnie w lustrze przy wannie zobaczyla ze jak nie teraz to nigdy . Oczywiscie ona fryzjerka szuka jak opisuje mlode ksiecia z bajki z luksusowym samochodem i samodzielnego finansowa oraz mlodego do 30 bo mimo jak pisze ma 50 ale wyglada na 30 a czuje sie jak 18 :) ,, tak bywa bo bajki sa rozne . I co z taka potem robic jak tylko joge uprawia i kwiaty na wykupionym juz jako inwestycje na przyszlosc miejscu na cmentarzu :)... chodz na spacer Heniu pojdziemy na cmentarz to zobaczysz jakie ladne kwiatki ci posadzilam :))) bo ja tak lubie kwiaty :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 27

pitu pitu

Ale temat! 40 na kark już za chwilę mi wskoczy a ja nie mam zamiaru się tym przejmować. Wszyscy pchają się do mnie na jakąś wypasioną imprezę z tej okazji a ja mam zamiar wyjechać, żeby mieć spokój. Z czego tu robić taką aferę ?! Forma dopisuje całkiem nieźle. Czasem wręcz żal patrzeć na niektórych o połowę młodszych, zaś na te o połowę młodsze patrzeć zawsze się chce. Zatem kiedy zupełnie nie czuje się upływu lat, dlaczego wciskać ludziom dyrdymały o ich wieku? Cieszcie się życiem i nie dajcie się zwariować!
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odczep się od kotów, niektóre są bystrzejsze od komentarzy internautów...

...a na pewno milsze :)

Prawdziwa Polka/Polak może mieć tylko psa, najlepiej "groźnej rasy" - bo świetnie wygląda w VW Golf II.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 3

sam potwierdzasz ze to juz starosc :)

napisales ze ma byc impreza a ty wyjezdzasz bo chcesz miec spokoj :) wlasnie na strosc czlowiek lubi spokoj i tylko moze sobie popatrzec na mlode laseczki trzymajac sie laseczki :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

Jakiś czas temu przekroczyłem 40 - tkę

raczej nie mogę powiedzieć, że poza chorobami coś lepiej się zaczęło.......
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

TE...szczęśliwy...

Gdy czterdzistka chłopu mija dłuższa torba niż fuzyja;)
A Kobieta to jak wino;)
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wiecznie młoda ;-)

Ja jestem przed 40-stka i pace znalazłam nawet całkiem niezła jak na dzisiejszy rynek pracy szukałam,przebierałam ( a było w czym...) 4 miesiace.Jak ktos chce to potrafi ....i ciesze sie zyciem chodze na imprezy i dobrze wygladam...;-)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry