Widok

Życzenia

Niech żyje partia rządząca
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 34

Dopóki bedą w Baninie Ub eckie , SLD owskie tęczowcy to bede głosował na Partie rządzącą!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Twoje świeto prawo głosować na kogo chcesz.....
Tylko przez chwilę zastanów sie jednak, co zrobisz gdy Twój syn powie Ci, ze jest gejem, córka wyjdzie za muzulmanina, a żona będzie w ciąży z uszkodzonym płodem

Na żadna z tych sytuacji nie masz wpływu, a nie są przecież niemożliwe
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Za muzumanina nie wyjdzie bo ku chwale ojczyzny pis zablokował przyjmowanie kwot emigrantów (rodzimych islamistów jest nie wiele i liczymy że na żadnego nie trafi), Syna wychowuje w narodowo-katolickich wartościach więc wyrośnie na prawdziwego polaka a nie jakiegoś geja, a żona jest juz dawno po menopauzie więć nowe dzieci nam już nie grożą ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

~anonim 178.19.179.*
Dopóki będą w Baninie PiS owcy, która to partia nieudolnie rządzi naszym krajem, wciskając kłamstwa społeczeństwu poprzez tubę typu TVP to zawsze będę głosował na opozycję. Np. karmicie się dalej pseudo wiadomosciami, że jesteśmy liderami na całym świecie w liczbie zaszczepionych mieszkańców.
Sukces Polski w kwestii szczepień był podkreślany w programie wielokrotnie i niestety nie jest zgodnie z prawdą.
Widzowie "Wiadomości" zobaczyli wykres z wynikiem 7,1 szczepień na 100 mieszkańców, gdzie zielony słupek Polski górował nad "czerwoną" Hiszpanią (6,32), Niemcami (5,86) czy Francją (5,73). Ale wykres zmontowano tak, by Polska była na pierwszym miejscu, czyli bez pokazywania Malty, Danii i Rumunii.
7,1 zaszczepionych na 100 mieszkańców nie daje Polsce miejsca nawet w pierwszej dwudziestce, jeżeli chodzi o światowy ranking.
Obecnym rekordzistą jest Gibraltar (34 tys. ludności), gdzie na 100 mieszkańców ponad 87 miało już podaną szczepionkę. W znacznie większym Izraelu (8,8 mln ludności) tempo szczepień wynosi 79 na 100 mieszkańców. Dalej w światowej czołówce plasuje się m.in. Wielka Brytania (26,79 6. miejsce), a pierwszą dziesiątkę zamykają Stany Zjednoczone z wynikiem 20,31.
To jest tylko jeden przypadek manipulacji telewizji Kurskiego. Współczuję Wam poglądów politycznych, dalej dajcie się ogłupiać przez TVP.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

O zobacz jaki pewny. Pozostaje tylko się śmiać z takich ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jednak.Banino to siedlisko prawdziwego lewactwa . Trzeba i należy się tego bać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Gdańsk był zawsze prawicowy o wartościach chrześcijanskich. Od ponad 20 lat (rządy adamowicza) skręcił zdecydowanie na lewo. Teraz to radykalne lewactwo z Dulkiewicz na czele. Dulkiewicz w poniedziałek porównała Annę Walentynowicz z tuleją i morawiec. Wstyd i Hańba. Obecnie w Gdańsku to tęcza, sbeki, komuchy, aferzyści, korupcja Już niedługo też islamiści. Kościoły będą palone a budowane meczety.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdańska Sycylia.
2021-02-24 10:56:46
Gdańsk był zawsze prawicowy o wartościach chrześcijanskich. Od ponad 20 lat (rządy adamowicza) skręcił zdecydowanie na lewo. Teraz to radykalne lewactwo z Dulkiewicz na czele. Dulkiewicz w poniedziałek porównała Annę Walentynowicz z tuleją i morawiec. Wstyd i Hańba. Obecnie w Gdańsku to tęcza, sbeki, komuchy, aferzyści, korupcja Już niedługo też islamiści. Kościoły będą palone a budowane meczety.
Niepełnosprawny jesteś umysłowo od dziecka czy to był jakiś wypadek? Historii nie chce mi się ciebie uczyć bo nie wiem czy czytasz ze zrozumieniem, ale co do czasòw powojennych sugerujesz ze to całe robociarstwo wywodzàce się od chłopstwa było prawicowe? Nie myl chodzenie do kościoła za komuny z prawicowymi poglàdami. Ci wszyscy esbecy, ich dzieci, komuchy, tęczowi zostali zrzuceni razem ze stonkà przez amerykanòw zaraz gdy prawdziwi prawacy przejeli władzę?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dlaczego pusty dzbanie wyzywasz pracowników fizycznych.Tak to pracownicy fizyczni (nie robociarstwo) wyszli na ulicę przeciw czerwonej zarazie.To Solidarność, to związek prawicowy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

2021-02-24 14:03:02
Dlaczego pusty dzbanie wyzywasz pracowników fizycznych.Tak to pracownicy fizyczni (nie robociarstwo) wyszli na ulicę przeciw czerwonej zarazie.To Solidarność, to związek prawicowy.
Weź pusty dzbanie jak powiadasz jedz do muzeum i przeczytaj postulaty ze sklejki i przestan bredzic ze solidarnosc to prawica, chyba ze teraz jak się uwłaszczyła za sniadka jawora i dude zakałe zwiàzkòw! Pracownik fizyczny to eufemizm a ja mogę bo jestem szlachcicem po mieczu jak 90% prawdziwych prawako-polakòw! I precz do roboty kmiocie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Boli mazguła oj boli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

2021-02-24 15:19:07
Boli mazguła oj boli.
Co ma mnie boleć, sumienie czy d*pa jak ciebie od tej wazeliny?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdyby tylko głupota mogła latać , to pisowcy fruwaliby po naszym niebie jak gołębie.

No, ale wtedy wszystko byłoby przez nich zasr*ne.............

Ehmm.... w sumie to i tak ofajdali wszystko, czego sie dotknęli, więc moze jednak i tak nie zauważyłbym różnicy ?-:((
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

ZNP to prawica, hahaha a NZZ Solidarność to lewica,hehehe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sbek oprawca kumpel bolka.
2021-02-25 08:19:25
ZNP to prawica, hahaha a NZZ Solidarność to lewica,hehehe.
Jestes tak załosny ze trudno to nawet komentować, twoja małość, buractwo jest tak symptomatyczne dla dojnej zmiany ze jak pomysle ze jest wiecej takich genetycznych potworkòw to mi sie słabo robi. Nawet miłośniku Solidarnosci nie potrafisz napisać dobrze nazwy bo po prostu nie rozumiesz co znaczy bo skàd miałbyś wiedzieć, więc ostatnia lekcja jest to NSZZ Solidarność, co oznacza- Niezależny Samorzadny Zwiazek Zawodowy nie pachnie lewacko?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak czytam i czytam i czytam... Wiecie co? Nic z tej waszej pseudo dyskusji nie wynika. Wchodzi tylko na to, że moja racja jest mojsza niż Twojsza. A mój ból jest większy niż Twój. Czyli z czterech liter trąba.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

2021-02-25 12:31:39
Tak czytam i czytam i czytam... Wiecie co? Nic z tej waszej pseudo dyskusji nie wynika. Wchodzi tylko na to, że moja racja jest mojsza niż Twojsza. A mój ból jest większy niż Twój. Czyli z czterech liter trąba.
Twoja madrość błysneła, musimy ta maksymę zapamiętać i wykuć na kamieniu przy remizie " i z czterech liter trÀBA"
Jezeli czytajàc nie mozesz zrozumieć argumentòw lub ich braku to rzeczywiście może nic dla Ciebie nie wynikać, dobra rada za ksiàżki się nie bierz bo czasu stracisz dużo a nic z tego nie będzie, spacery polecam i pełny relaks...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Widać, że błyszczysz intelektem ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

2021-02-25 14:32:00
Widać, że błyszczysz intelektem ;)
Nabiłeś sobie łapek aż się spociłeś intelektualisto baniński, kiedy jakieś spotkanie autorskie? Ja i moja droga przez forum, o tym jak w sposôb nieomylny i błyskotliwy podejmowałem polemikę z ludzmi ktòrzy z czterech liter traba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Niestety nie da sie merytorycznie podyskutować z wyznawcami PIS.
Pisizm to jest ich wiara, religia, ich opium. Tam nie ma miejsca logikę czy argumenty, więc i nie sposób z nimi rozmawiać.
Przypominają dżihadystów lub zacietrzewionych komunistów z początków rewolucji.
Tak więc nie licz tu na fajerwerki intelektualne, tylko zwykłe , polskie plucie jadem ze strony zwolenników PIS w stronę wszystkiego , czego nie rozumieją.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Banino Osiedle Rodzinne (3 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry