Widok

adecco doręczyciel

Śmiech na sali, szukają z własnym samochodem i płaca 15zł brutto za samo przyjście do pracy oraz 40gr brutto za każdą doręczoną przesyłkę oraz 40gr za km na paliwa :)
Śmiech na sali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
0,4zł netto za przejechany km czy brutto i ile wychodzi średnio przesyłek na godzinę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za przesyłke 40gr brutto za paliwo zapamietałem, że też 40 groszy ale nie wiem czy na ręke czy brutto.

Najmniej to 60 przesyłek na dzień, ale załóżmy średnio 100 przesyłek to masz 30zł na ręke +15zł brutto za samo przyjście.
8 godzin pracy to przynajmniej 12 przesyłek na godzine co daje 5 minut na przesyłke :)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/doreczyciel-ogl6305146.html

dalej się pojawia ogłoszenie. W ogóle powinni zlikwidować wszystkie agencje pracy które żerują tylko na nas a ty człowieku haruj za groszę!
To jest śmiech na sali 40gr brutto za doręczoną paczkę. Toż to grosze można zarobić a gdzie utrzymanie samochodu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety muszę Cię zmartwić, ale popyt na takie usługi nakręca koniunktura i póki ona się nie zmieni to takie agencje będą potrzebne pracodawcom do minimalizacji kosztów zatrudnienia.
Ja tam chwilę pracowałem w październiku, płacili 14zł brutto za godzinę pracy plus 40gr brutto za przejechany kilometr.
Po przesyłki było trzeba jechać do Gdynii na własny koszta(jestem z Gdańska)
Pracy było na jakieś 5-6h dziennie. średnio 2-3 dni w tygodniu.
Lipa straszna...
TO i tak lepiej było niż to co mi zaoferowali ostatnio.

15zł brutto za samo przyjście do pracy a reszta to 40gr brutto od doręczonej paczki no i te 40gr za paliwo
Niesamowite to co piszesz bo nie wiem kto tam pójdzie robić za te pieniądze. Tym bardziej że niektórzy na pieszo chodzili to ile oni mogą doręczyć dziennie? A za komunikację nie zwracali
Kolego, powienieneś bajki pisać.
Jak wolisz siedzieć na d... to Twoja sprawa ale ... listy do Gdańska zawsze dostawałem w Gdańsku i zawsze kasa za paliwo była zwracana na czas.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale jakie grosze zarobisz...ktoś tu chyba z addecco się wpisał :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry