Widok

agencja pracy no problem- praca za granica

witam :) czy ktos pracował za granica przez agencję NO PROBLEM?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jasne pracowaliśmy z ojcem w Szwajcarii przez agencje no problem.
Odelegowali nas do agencjj w Szwajcarii I personal ogólnie praca była w porządku .
Zanim nas odelowali do tej agencji i personal znaleźli nam hotel na wysokości 1500 m to jakiś żart .
Problemy cały czas z przelewami za każdy tydzień dzwonienie i proszęnie się o wysłanie pieniędzy jakiś koszmar tak było przez 4 tygodnie .
Szew tamtejszej agencji sugerował mi że konto mam nie aktywne i że dwa razy kasa do nie wróciła .
Dopiero jak przycisnołem Pana salih żeby mi bajek nie opowiadał bo to jest nie możliwe to co on pitoli jak okazało się przelał pieniądze w ciągu 5 min .
Za ostatni tydzień przepracowany w tej agencji ipersonal po zjeździe do Polski czekałem na przelew 3 tyg ciągle dzwoniąc i prosiłem się o swoje pieniądze to był jakiś żart.
Ciągle słyszałem że wysłali a kasy jak nie było tak nie było dopiero jak ich przycisnolem po raz kolejny wysłali z łaską.
Gdyby nie znajomość języka pracował bym tam za darmo 1500 m w górach .mieszkaliśmy wąskimi drózkami dojezdzalismy do hotelu bez kuchni po prostu koszmar .
Ludzie z daleka o tych agencji no problem i ipersonal że Szwajcarii oszuści zawsze razem się trzymają .
Pewny stolarz pracował tam 2 tyg i to za darmo także nie jedzcie przez te firmy do pracy same porąby.

Też czasami mam z szwami problem, piją.

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

do góry