Widok

akademia dobrej jazdy gdynia

Najlepsza szkółka jazdy w Gdyni :) będę polecała każdemu kto tylko zapyta o polecenie szkolki. Pan Marek Kłos najlepszy instruktor na świecie. Jazdy jak i teoria zdana u mnie za pierwszym razem dzięki wspaniałemu instruktorowi jaki jest Pan Marek z Akademii Dobrej Jazdy !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadza się Marek to miły i kompetentny instruktor. Polecam każdemu, kto chce zdać prawo jazdy bez stresu.

odradzam

Szkoła jazdy szanująca klienta i dbająca o jego bezpieczeństwo. Po wypadku samochodowym długo nie mogłam dojść do siebie a tym bardziej wsiąść za kierownicę, dzięki cierpliwości i umiejętnościom instruktorów pracy z ludźmi, potrafiłam przełamać lęk i znowu zacząć jeździć.

Ja również polecam tą szkołę! Niesamowite jak przyjemne może być zdobywanie nowych umiejętności! :D

Inne tematy z forum Nauka

Kursant Michał - ocena (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

Angielski dla dorosłych (42 odpowiedzi)

Chciałabym pójść do jakiejś szkoły językowej na kurs angielskiego. Mogłybyście polecić...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (7 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

do góry