Widok

makijaż, manicure Malbork i okolice

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może mi polecić kogoś sprawdzonego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam- Paulina z Jagiello!
Z tego co wiem ona otwiera (albo ju otworzyla) gdzies swoj salon, chyba na Starym Miescie.. wiec juz nie z Jagiello ;)
Malowala mnie i moje ciotki na impreze i bylysmy bardzo zadowolone.
A fryzjerke to Anie z Fashion na jagiellonskiej polecam!
to ty chyba jestes ta martyna? lub jej jakas bliska przyjaciolka? bo kto inny by ja polecal?martyna= dziewczyna z bardzo przerosnietym ego wydaje sie ze pozjadala wszystkie rozumy zawod swoj wykonuje jakby z laski lub poprostu ma problemy ze soba a to przenosi sie na atmosfere panujaca w gabinecie i na jakosc jej uslug ogolnie dziewczyna robi zle wrazenie na obcych jej klijentkach (bo moze do znajomych podchodzi inaczej niewiem ale nieodrzucam takiej mozliwosci) nikomu nie polecam a raczej odradzam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odradzam Maję Kęską jeżeli chodzi o fryzjerkę bo widać że jej już się nic nie chce i wszystko robi na jedno kopyto żeby tylko jak najwięcej klientek obrobić i Martynę Rodacką makijaż "tapeta" nie nadaje się na światło dzienne być może do zdjęć idealny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak ceny w tym roku..ale warto do niej zadzwonic i podpytac..z tego co wiem to ona jest ze Skarszew - mysle,ze do Malborka nie jest az tak daleko,ale zadzown i sie upewnij..

693585158
a jak z dojazdem do Malborka? bo ta Pani jest chyba z Trójmiasta i jak sie kształtują ceny?
jesli chodzi o makijaz to ja polecę Anie Olejnik..jak juz wczesniej pisalam w innym watku - jestem mega zadowlona z Ani i niejednokrotnie z jej uslug juz koszytalam..kolejna 20 lipca..Ania z mojej nijakiej twarzy zrobila prawdziew piekno..makijaz trwaly, taki jak wymarzylam sobie;-))
Też chciałabym poczytać opinie. Byłam w Pettegolezzo w Mku i byłam bardzo niezadowolona.

image
niestety nie wiem, na próbną chcę sie umówić w sierpniu, jak będę do niej dzwoniła to się zapytam o ceny. Ja zawsze sie umawiam do niej tak miesiąc przed (zawsze chodzę w soboty, bo nie mieszkam obecnie w Maborku) to miejsce zawsze się jakieś znajdzie. Maja czesała mnie tylko raz, głównie chodzę do niej na ścięcie i farbowanie więc chętnie posłucham opinii osób, które częściej czesały sie u tej Pani.
Wiesz ile orientacyjnie bierze za fryzurę próbną? Ciężko się do niej dostać?

image
odzysk mozna zrobic bezplatnym programem easyRecovery. myslalam, z emasz jeszcze inne wazne pliki na dysku.
Nie opłaca mi sie wydawać tyle kasy za odzyskanie paru zdjęć fryzury, znacznie mniej zapłace za próbną.
no to odzysk danych
zdjęcia fryzury miałam na kompie który mi niestety padł:(
Kinga masz może jakieś zdjęcia fryzury, którą wykonała ta Majka?

image
jeżeli chodzi o kontakt do Joanny Kinder napisz do mnie maila negra95@wp.pl . Wole nie podawac nr tel na forum
Makijażystkę polecam Iwonę Cieślik z Nowego Stawu, pracuje również w gab. kosmetycznym w Malborku koło I LO. Malowała mnie i wszystkie panny młode, które znałam :)
Czy mogę dostać jakiś namiar na panią Joannę Kinder?
Ja się zastanawiam nad fryzjerką Mają Kęską, robiła mi raz fryzurkę i wyszła super.
Z czystym sumieniem mogę polecić Joanne Kinder z Nowego Stawu.Malowała mnie na mój ślub i makijaz był naprawdę piękny i trwały.
Makijaż polecam Paulina z Pure Harmony (CH Jagiełło) Joannę Kinder (Nowy Staw) oraz Marię Połomską (Nowy Dwór Gdański). Malowały mnie dwie z trzech podanych pań i byłam bardzo zadowolona. Doradziły w sprawie doboru makijażu i kolorystyki. Ja z kolei szukam fryzjerki:)

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry