Widok

mała sala na uroczysty obiad

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam.

Szukamy z narzeczonym małej sali do wynajęcia. Planujemy po wzięciu ślubu w USC pojechać z rodziną na uroczysty obiad. Nie będzie więcej jak 15 osób. Znacie może jakieś fajne miejsca na takie okazje? Mogą być też doświadczenia z innych uroczystości, np komunii :) Nawet najdrobniejsze wskazówki co do lokalu mile widziane.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Wille Uphagena - mają kilka sal do wybory http://www.villauphagena.pl/ea/strony/index.php?id=113&p=7&k=113
Jeżeli coś dalej od centrum to może Poezja Smaku http://www.poezja-smaku.com.pl/pl/art/4/kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My z narzeczony obiad robimy (na około 40 osób) w Malinowym Ogrodzie, w domu muzyka, na Łąkowej, miejsce bardzo ładne, menu za obiad 3-daniowy zaczynało się 45 zł/osoba (oferta przygotowana dla nas). Ponieważ jest to restauracja nie wynajmują całej sali, ale cześć w której odbywają się takie imprezy jest oddzielona filarami i bufetem, prawie niewidoczna. Nam się podoba ale szczegóły mogę podać dopiero w październiku, po imprezie:) Oglądaliśmy jeszcze La Fontaine (ale tam była opłata 500zł za salę, w lokalu są dwie druga byłaby dostępna dla innych gości), Pierogarnię u Dzika i Latający Holender. Dla nas ważne było żeby lokal był w miarę blisko USC, żeby goście mogli się przespacerować:).
Zapraszamy do Cedrowego Dworku! Osobna sala z wyjściem na taras, stylowe wnętrza i wyśmienita kuchnia. Zdjęcia i oferta na stronie http://www.cedrowydworek.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co zamierzacie przygotować za atrakcje dla waszych gości, żeby nie było nudno i stypowato? Ja też mam takie małe przyjęcie i stresuję się że będzie się dłużyyyyło :(
My nie przewidujemy żadnych atrakcji;) Właśnie dlatego zdecydowaliśmy się na obiad żeby uniknąć wszystkich "atrakcji" weselnych takich jak oczepiny, weselne konkursy itp. Zapraszamy po prostu najbliższą rodzinę i przyjaciół z którymi widujemy się często. W zeszłym roku byliśmy właśnie na takim obiedzie bez żadnych atrakcji goście bawili się do godziny 3 i nie było wcale stypowato i nudno:) ale to chyba zależy od gości
"Chwilę temu" mieliśmy taki sam problem z narzeczonym. Obiad po ślubie cywilnym na 13 osób. Zdecydowaliśmy się na Malinowy Ogród - Pegaza 2 w Gdańsku. Jesteśmy po spotkaniu z P. menager. Opinia jak na razie pozytywna. Samo miejsce również bardzo nam się podoba. Elegancko, z klasą ale nie przesadnie. Co do menu i samej uroczystości wypowiem się po 01.09.12 :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
Dziękuję za wszystkie podrzucone pomysły.

My również nie planujemy żadnych zabaw. Jedynie obiad, wspólne krojenie tortu, pogadanki, a jak będzie knajpka miała jakiś ładny ogród, to myślałam, by w międzyczasie robić zdjęcia z gośćmi na zewnątrz.

Pozdrawiam
Polecam ładna sale w Domu Kultury na Przymorzu nad restauracją "Czardasz" tel 58 553 40 21
ja mogę ze spokojnym sumieniem polecić Hotel Gniecki :). robiliśmy tam imprezę urodzinową Dziadka (i nie tylko) i obiad był przepyszny :)
Sami zdecydowaliśmy się na wesele tam :)
Polecam sale restauracyjne Hotelu Otomin idealne na kameralny obiad.
Pyszne jedzenie i miła obsługa
Jakieś doświadczenia z Malinowego Ogrodu, w kwestii obiadu poślubnego?
Gdzie ten Malinowy Ogród? :)
do góry