Widok

male piersi

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja sie zle czuje jak widze jak patrzy na dziewczyny na ulicach czy chociazby w filmach z duzym biustem to od razu robi mi sie przykro, co myslicie w tym temacie czy naprawde trzeba miec wielkie piersi bo kazdy facet takie lubi nie wiem co mam robic normalnie popadam w paranoje jakas :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak każdy facet na cyckach się dobrze znam... i najlepsze efekty daje ciąża ;P .... dla tych nie do końca zdecydowanych, aby tak się od razu poświęcić przypomnę że ciążę można sobie też uroić ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co to za "problem"? Bezsens jakiś. Nie lepiej kochać i w pełni akceptować swoją wyjątkowość?
Duże? Małe? Każdy jest inny. Nie rozumiem kobiet!!! Przejmują się rozmiarem własnych piersi zamiast zwracać uwagę na rozmiary męskich części ciała i mowa tutaj o rozmiarach "docelowych".
Poza tym, trzymając się tematu, Faceci również mają mniej lub bardziej atrakcyjną klatkę piersiową bez względu na wiek i formę.
Kobieta ma wiele możliwości by zadbać o odpowiednie eksponowanie piersi i tworzenie iluzji "jakości" i rozmiaru. Facet albo TO ma, albo nie i natury nie oszukasz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego lepsze są małe a nie duże
Bo małe da się powiększyć choćby tylko optycznie, natomiast dużych nie ukryjesz, nie zdejmiesz, nie odejmiesz i choć byś nosił się zakryty po samą szyję w szarym golfie, to i tak ludzie (kobiety też!) instynktownie patrzą się w ten rejon - bo najbardziej wystaje
problem z garderobą jest od bielizny po zwykłe bluzki czy nawet płaszcz bo jak pasuje w ramionach to się w biuście nie dopnie i lipa
no i w życiu nie za bardzo są okazje by ten biust pokazać, bo ile razy w roku chodzi się w dużym dekolcie czy bikini?
sorry, taki mamy klimat

> lepsze są małe a nie duże

Wygodniejsze, ale czy lepsze? W takim razie ideałem byłyby płaskie ;P

Z innej mańki: Spotkałem w życiu sporo kobiet narzekających na wielkość swojego biustu. Niekoniecznie miały do tego podstawy, ale na pewno było to gdzieś w ich głowie - jednak nie spotkałem żadnej, która twierdziłaby, że ma za duże. Te z dużymi raczej do narzekających nie należały. Owszem.. jęczały czasami, że to obciążenie dla kręgosłupa i niewygoda... ale jakoś żadna o ich zmniejszeniu nie przebąkiwała.
Zatem niekoniecznie wygoda musi być pierwszoplanowym kryterium ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

operacja zmniejszenia, w przeciwieństwie do powiększenia nie jest taka prosta. Wycinane jest wszystko dookoła i masz blizny praktycznie na całych piersiach od góry do dołu więc jest to raczej ostatecznosc i akt krańcowej desperacji, i w żadnym przypadku nie jest to zabieg upiekszajacy a nawet wprost przeciwnie... fakt, duży biust może i ładnie wygląda ale jak ktoś prowadzi bardzo aktywny tryb życia to jednak trochę przeszkadza. Na szczęście w większości to tłuszcz i trochę da się je zminimalizować redukując wagę, ale co jak ktoś już jest szczupły a biust nadal duży. ..to już nie ma opcji....kiedyś się bandażowało, dzisiaj są stanika sportowe i ściskają ale do pewnego stopnia, a co z resztą?

> jak ktoś prowadzi bardzo aktywny tryb życia to jednak trochę przeszkadza

To zależy od rodzaju aktywności ;]

> da się je zminimalizować redukując wagę

Niestety... często odbywa się to kosztem ich kształtu. A w szczególnie drastycznych przypadkach zaczynają przypominac "kamień w skarpecie" :/

> co jak ktoś już jest szczupły a biust nadal duży.

Mniaaaaammm ;]

jeden lubi małe, drugi duże, trzeci sterczące, a czwarty "dyndające"....

ważne żeby mieć wybór ;D

Kefir naturalny idzie nosem inaczej niż kawa i chipsy.
Ja tam wszystko mam duże i dobrze mi z tym. 20 lat temu "wzięłam" sobie Chłopaka, który ma duże wszystko TO, na czym mi zależy żeby było duże. Prawda jest taka, że TO musi być duże, w sensie większe niż fantazja o duzych czy małych piersiach ;)
Uważam, że Facet z akuratnym rozmiarem nie musi odwracać uwagi analizą rozmiaru piersi kobiety :)

Ps
Czy napisałam, że rozmiar ma znaczenie?
Rozmiar "docelowy" u Faceta jest ważniejszy niż rozmiar piersi Kobiety.
Tak, dokładnie, chodzi o ten rozmiar!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Tak, dokładnie, chodzi o ten rozmiar!

A "ten" rozmiar to bardziej obrazowo odkąd dokąd... ;P bo tak na chłopski rozum biorąc to dobraliście się na podstawie wielkości genitaliów ? ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

> dobraliście się na podstawie wielkości genitaliów

Ciekawe, jak przebiegała selekcja? ;>
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapewne tradycyjną metodą prób i błędów...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie ze mną te numery bruner :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też powiększyłam piersi tabletkami. Jakich używałyście?. Ja takie z USA Breastfem mimo że naturalne udało mi się zmienić wielkość miseczki w staniku z małego B na C. Poza tym poprawił się ogólnie wygląd biustu na sprężysty bardziej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba sie zaakceptować.

właśnie biorę te Breastfem zaraz po innych z Allegro powiem szczerze że te jednak działają jestem na 3 tygodniu kuracji i już widzę że piersi się powiększyły po tych wcześniejszych zero reakcji
Zapraszam na masaż powiększający biust.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

musiałbym zobaczyć żeby wypowiedzieć się
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

które brałyście? ja najpierw stosowałam kremy z Allegro nic nie dały a później wypróbowałam te Breastfem z ziołami z USA i efekt naprawdę jest widoczny po 2 miesięcznej kuracji.

nie koniecznie ten wspomniany wcześniej Breastfem całkiem nieźle powiększa biust
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mały biust ma wiele plusow! Możesz nosić piękne, dopasowane bluzki i koronkowe staniki - one są śliczne!
do góry