Widok

male piersi

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja sie zle czuje jak widze jak patrzy na dziewczyny na ulicach czy chociazby w filmach z duzym biustem to od razu robi mi sie przykro, co myslicie w tym temacie czy naprawde trzeba miec wielkie piersi bo kazdy facet takie lubi nie wiem co mam robic normalnie popadam w paranoje jakas :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Słyszałem, że masowanie pomaga:)
I można łączyć, bo wiesz, krem optycznie, a jak nie chce się tylko patrzeć;)
Sama przyjemność.

Gdyby ten krem czymś wzmocnić, np superglue, to powiększałby nie tylko optycznie!
Z każdą kolejną warstwą byłabyś bliżej wymarzonego rozmiaru;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli aż tak bardzo Ciebie to dręczy, to powiem Ci, że mam podobny problem, ale stwierdziłam, że nie będę się załamywała, tylko może chociaż minimalnie mogę coś zmienić. Nie chciałam robić sobie operacji powiększenia biustu, więc zaczęłam szukać kremów, które mogłyby mi pomóc. Ale wiadomo jak z tym jest... Znalazłam w końcu w internecie krem Frashe, który ma bardzo dobre opinie i chciałabym go kupić. Ujędrnia biust i optycznie go powiększa przez to, a do tego ma naturalny skład, wyciąg z kwiatów lawendy. Używała któraś z Was tego kremu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spoko... Facet to wzrokowiec ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
~t-a, dość często powtarzana opinia, ale ile sztucznych dotykałeś?
Ja nigdy nie dotykałem sztucznych -chyba muszę to wpisać na listę rzeczy do doświadczenia:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Optymizm dobra rzecz.

;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Może i jestem optymistką, ale wydaje mi się, że są plusy takiej sytuacji...

image

Uploaded with ImageShack.us
~marcia21 nie masz się czym przejmować, to zupełnie normalne zachowanie, baaaaa nawet ja jako kobieta gapię się na piersi innych kobiet ;)
to po dropsach rosna wam piersi bladyneczki?
rocks.ona ma meza.nie pytaj jej czy by ciebie chciala!!!
każdy facet na widok piersi o odpowiednim rozmiarze będzie się ślinił , a skoro ten twój zdecydował sie na życie z tobą to zaakceptował to ze będzie mial MALE do .............. nacieszenia się , pewnie masz inne walory które sprwaiaja ze jestes ATRAKCYJNA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobre:):):):):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lepsza kobieta z malym biustem niz facet bez jaj ;)
nie ma miłości bez naiwności
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ Admin: dlaczego "knutek" można napisać a "fi.t" nie? To tak jak z w tym kawale z wiadereczkiem...
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie masz większych problemów?
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
niewazne czy małe czy duże, najwazniejsze że naturalne, sztuczne są do bani.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
z racji pracy? pracujesz w agencji?
leche mon cul

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mały biust miałam jeszcze rok temu. Ale razem z koleżanką podjęłyśmy kurację tabletkami. I widać efekt!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
:D

Podziwiam ludzi którzy potrafią ująć swoje poglądy w krótkim i błyskotliwym przekazie. Ja musiałem napisać długiego posta, tobie udało się wyrazić miej więcej tą samą myśl w jednym krótkim, a zarazem zabawnym i frywolnym zdaniu. Genialne!
ech.. a ja bym sobie przytulił takie małe cycuszki :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zwykłe rodzinne spotkanie. Wpierw żona, teraz mąż. Jak się nie można dogadać offline to może się uda online;) Życie w hi-tech:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry