Widok

male piersi

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja sie zle czuje jak widze jak patrzy na dziewczyny na ulicach czy chociazby w filmach z duzym biustem to od razu robi mi sie przykro, co myslicie w tym temacie czy naprawde trzeba miec wielkie piersi bo kazdy facet takie lubi nie wiem co mam robic normalnie popadam w paranoje jakas :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jak d*pa dobra to ujdzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam akurat duży... Jak dla mnie za duży... 85 E. Marzę o tym żeby mieć c. Z reguły tak jest,, że jak ktoś ma duże to chce mieć małe i na odwrót. Wielkość nie ma żadnego znaczenia.... Mi jako kobiecie dużo bardziej podobają się małe piersi niż duże
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda, trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płotu ;)

Jestem posiadaczką bardzo małego biustu...za to bardzo dużego tyłka haha
Więc równowaga jest...ale też lata mi zajęło polubienie małych atrybutów, w sumie nie dlatego,że się przejmowałam co inni na to tylko zwyczajnie sama dla siebie chciałam mieć większe i czułam,że to niesprawiedliwe, że niektóre kobiety mają aż nadto, a niektóre zbyt mało. A od jakiegoś czasu uwielbiam swoją 'klatę' ;) nic mi nie lata jak biegam, wskakuję po schodach...nie maczam cycka w sosie, który akurat gotuję (a miałam koleżankę po fachu,której się to notorycznie zdarzało)... I mogę kupować praktycznie każdy lekki, wymyślny,koronkowy biustonosz bo zwykle są tylko w małych rozmiarach jako,że nie mają możliwości podtrzymywać dużych biustów... mogę chodzić bez stanika bo nic mi nie dynda i mnie nie wkurza...mogę nosić nieprzyzwoicie głębokie dekolty albo przeźroczyste bluzki i nie wygląda to wulgarnie... No same plusy :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciasteczko jesteś gwiazdą :)
Ps
Ja moje "skarpety" też lubię. Właśnie przechodzę fazę przerzucania ich na plecy gdy przeszkadzają ;) ha ha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potrafię dowartościować każdą kobietę i sexualnie Ci dogodze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mogę Ci dogodzić każdą kobietę potrafię dowartosciowac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam, że się wtrącę i z pewną taką nieśmiałością zapytam :)
Nie ma Pan przypadkiem kolegi, który by wiedział jak "dogodzić" Kobiecie, która jest świadoma swej wartości.
Bo to Panie, żeby potem i**oty z siebie nie zrobić, albo żeby odwrotnie nie było, że się owy kolega "dowartościowuje" kosztem tej kobiety, dajmy na to :]

Zważywszy, w ilu wątkach Marcin oferuje "dogodzenie" zupełnie nieznanym Paniom "w luzku", szansa na to, że ma o tym chocby blade pojęcie, jest znikoma.
Która kobieta odpuściłaby taki skarb przed jego całkowitym wyeksploatowaniem? A nawet jeśli, to pierwej podzieliłaby się z koleżankami a sam Marcin nie miałby cienia szansy choćby zajrzeć do Netu ;]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty Cholero jed(y)na Ty :* ha ha
Też mam małe (nie takie tyci, ale duże nie są) i najbardziej cieszy mnie fakt że na małe grawitacja później działa :p. I ogólnie życie bardziej komfortowe (nie przeszkadzają w prowadzeniu auta). A facet albo ma mnie akceptować całą albo niech szuka dalej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

podeślij zdjęcia topless na innym portalu żebyśmy wiedzieli o czym rozmawiamy.
a małe też mogą być fajne, niektórzy takie lubią :)
Kobieto mnie się teź podobają małe piersi bo są piękne
Kobieto w czym problem , przytocze Ci kilka plusow zwiazanych z malymi bimbalami , po pierwsze primo mozesz spac na brzuchu , a po drugie i uwaga zblizam sie juz do konca mego wywodu, jak biegasz to nie skacza a co za tym idzie widzisz gdzie biegniesz ;-) ! Ave !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

trochę współczuję Ci męża :( co do operacji no jest to jakiś sposób ale trochę ryzykowny. Czasami tabletki coś tam dają musisz poczytać na przykład Breastfem ale szczerze nie wiem co Ci doradzić

"trochę współczuję Ci męża"
Niepotrzebnie się niepokoisz. Po jedenastu latach mąż przyzwyczaił się już do małych piersi, albo odszedł do jakiejś z dużymi :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja uwielbiam kobiety z malutkim biustem moze byc mniejszy niż A takie kobiety są bardzo seksowne :) wiec wystarczy znaleźć kogoś komu będziesz idealna taka jaka jesteś :) . Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam żonę ma duże ale mnie to nie rajcuje chciałbym poznać kobietę z małymi piersiami by móc je całować piescic może jest chętna Slawek.krupis@interia.pl

Ekhm. Po wyjściu z basenu, refleksja przyplątała się... ;)
Zawsze miałam. Ładne i kochane "skarby" (dziękuję Kochanie). Zmieniały się wraz z upływem czasu..., który dotyka i panie, i panów.
Osobiście, jednak czuję się bardziej komfortowo, kiedy pan nie ma większych piersi ode mnie. Zwłaszcza w alkowie ;)

bez operacyjnie to możesz spróbować tymi tabletkami Breastfem. Skuteczne sa i nieszkodliwe bo to jakieś zioła z Ameryki Południowej tak kobiety stosuję je od wieków do powiększania biustu

powiększyłam o jeden rozmiar miseczki tymi tabletkami. Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry