Widok
www.newpoland.pl, www.logostour.pl, www.nilpol.com.pl, www.biotontour.pl
Oni zajmują się wycieczkami w mało popularne gdyż drogie miejsca, i może Ci pomogą. A jak nie, to sruuu, kup bilet lotniczy i leć w ciemno. Tam zimno nie jest, więc krzywda Ci się nie stanie, jak przenocujesz nockę na plaży z braku noclegu zorganizowanego. Sprawdź też czy potrzeba wizę czy nie.
Ja nigdy nie byłam w tych przeuroczych miejscach, ale akurat siedzę w temacie, więc nie ma za co :-))
pozdrowienia od ateny dla afrodyty :-)
ps. uważaj na zeusa, on gdzieś w tamtych okolicach się zabawia ;-)
Oni zajmują się wycieczkami w mało popularne gdyż drogie miejsca, i może Ci pomogą. A jak nie, to sruuu, kup bilet lotniczy i leć w ciemno. Tam zimno nie jest, więc krzywda Ci się nie stanie, jak przenocujesz nockę na plaży z braku noclegu zorganizowanego. Sprawdź też czy potrzeba wizę czy nie.
Ja nigdy nie byłam w tych przeuroczych miejscach, ale akurat siedzę w temacie, więc nie ma za co :-))
pozdrowienia od ateny dla afrodyty :-)
ps. uważaj na zeusa, on gdzieś w tamtych okolicach się zabawia ;-)
athena napisał(a):
> Ja nigdy nie byłam w tych przeuroczych miejscach, ale akurat
> siedzę w temacie, więc nie ma za co :-))
> pozdrowienia od ateny dla afrodyty :-)
jeszcze raz piekne dzieki:) jezeli moge zapytac to co to znaczy, ze .... siedzę w temacie......, pracujesz jako pilot wycieczek, czy sama duzo podrozujesz?
> Ja nigdy nie byłam w tych przeuroczych miejscach, ale akurat
> siedzę w temacie, więc nie ma za co :-))
> pozdrowienia od ateny dla afrodyty :-)
jeszcze raz piekne dzieki:) jezeli moge zapytac to co to znaczy, ze .... siedzę w temacie......, pracujesz jako pilot wycieczek, czy sama duzo podrozujesz?