malinowski.dietetyk

Dietetycy, leczenie otyłości

Gdańsk, Antoniego Lendziona 4D

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zuh - ocena nowy temat Spotkania z Michałem to dla mnie terapia, inspiracja, życzliwość,...
~zuh
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 20 grudnia 2024

zadowolony klient - ocena nowy temat Profesjonalne podejście, a co ważne dobrana dieta skuteczna
~zadowolony klient
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

dodano: 19 grudnia 2024

msak1 - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm- duża wiedza, ogromna cierpliwość do mało...
~msak1
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Dominika S. - ocena nowy temat Empatyczny, uważny, profesjonalny Specjalista. Dieta jest skuteczna, dobrana...
~Dominika S.
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Ina - ocena nowy temat Pan Michał niesłychanie motywuje i zachęca do zadbania o zdrowie. Wspiera i...
~Ina
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 18 grudnia 2024

Anna - ocena nowy temat Wszystko super. Rozpisana dieta i wytyczne jasne i przejrzyste. Dieta oparta...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 18 grudnia 2024

Malgorzata - ocena nowy temat Pan Michał, to Mistrz Dietetyki!Wszystko to co robi ,to robi to z pasją....
~Malgorzata
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 grudnia 2024

Ligia - ocena nowy temat Pracuje z panem Michałem nad moimi nawykami od dawna, bo moja sytuacja jest...
~Ligia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 14 grudnia 2024

Agnieszka Oświt - ocena nowy temat Dzięki pomocy Pana Michała udało mi powrócić do wagi na jakiej mi zależało....
~Agnieszka Oświt
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Agatta - ocena nowy temat Cieszę się, że w końcu trafiłam na dietetyka, który potrafi się dostosować do...
~Agatta
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Joanna - ocena nowy temat Profesjonalna i skuteczna współpraca. 20 kilogramów w dół.
~Joanna
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Aleksandra - ocena nowy temat Cudotwórca . Polecam
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 grudnia 2024

Ania - ocena nowy temat Bardzo polecam Pana Michała - dietetyk z psychologicznym podejściem...
~Ania
-

Monika - ocena nowy temat Świetny dietetyk, psycholog. Potrafi tak dobrać dietę, aby stała się nowym...
~Monika
-

Maja Sokołowska - ocena nowy temat Profesjonalne prowadzenie przez proces zmian nawyków żywieniowych. Wspaniałe...
~Maja Sokołowska
-

dodano: 12 grudnia 2024

konefka - ocena nowy temat Pan Michał jest bardzo wyrozumiały, ludzki, z praktycznym podejściem do...
~konefka
-

dodano: 12 grudnia 2024

Iga - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta....
~Iga
-

dodano: 11 grudnia 2024

witold - ocena nowy temat Super kontakt, oraz ciągły optymizm oraz wiara w pacjęta.
~witold
-

Ewa - ocena nowy temat Super współpraca, proste, ciekawe i smaczne przepisy. Pan Michał ma wiele...
~Ewa
-

Wioletta - ocena nowy temat Bardzo się cieszę, że trafiłam do Pana Michała. Pomógł mi pokonać...
~Wioletta
-

dodano: 10 grudnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry