Widok

alma- kompletujacy

czy ktos się orientuję jaka proponują stawkę przy kompletowaniu zamówień w almie? Mozna fajnie dorobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracuje w Almie24 jako kompletujący. Masz 8zl/h brutto. 6.70 wychodzi na reke jak jestes studentem. Praca jako taka nie jest zła po prostu robisz zakupy ludziom ktorym sie d*py nie chce ruszyc do sklepu.. I jako ze pracuje tam dluzszy czas to tacy ludzie mnie drażnia :) Praca od godziny 6 , bo pierwsze zamowienia musza byc dostarczone w godzinach 10-12. I to tak, bierzesz dane zamowienie idziesz na sklep robisz zakupy jezeli czegos nie ma dzwonisz do klienta pytasz sie czy chce jakis zamiennik jezeli tak to dobierasz jezeli nie to niech sie buja. Nastepnie kasujesz zakupy w "swoim" biurze almy24 pakujesz do workow lub torb i koniec :) i tak w kółko..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
"I jako ze pracuje tam dluzszy czas to tacy ludzie mnie drażnia"

Drażnią cię ludzie dzięki którym masz chleb? Gdyby nie tacy ludzie nie miałbyś pracy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się brak poszanowania dla klienta, zła praca pannico -nie przemeczysz się za bardzo a kaska leci, zresztą widac jak robicie te zakupy na sklepie, czasu macie zawsze sporo, typowe leniwce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry