Widok

mama M - opinia

Moje dziecko uczęszczało do tego przedszkola.
Jednym wielkim minusem tego przedszkola jest kucharka tam pracująca. Synek wracał do domu radosny ale głodny bo miał wydzielone porcje i jedzenie było niesmaczne. Kucharka która tam pracuje pali papierosy i pachnie nieświeżo. Moim zdaniem jedzenie powinno być smaczne a przede wszystkim czysto podane czego tam brakowało.
Moja ocena
opieka: 4

zajęcia dodatkowe: 3

wyposażenie: 2

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

3.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamo M, moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola juz drugi rok, więc jeśli rzeczywiście Pani dziecko chodziło w 2008 roku, to pewnie byli w tej samej grupie. To co Pani opisuje to chyba są Pani domysłu, bo nie wierzę że siedziała Pani cały dzień w przedszkolu by mieć takie zdanie. Nasze dziecko przychodzi ok 17tej do domu i jest też głodne, co jest normalne, bo ostatni posiłek był 2,5 h wcześniej i ma prawo być głodne. Co do p. Jagody, określonej przez Panią słowem "kucharka", to nigdy jej nie wąchałem by mieć takie zdanie o niej, a napewno nie wierzę w to co Pani pisze. To że ktoś pali papieros nie oznacza że jest chory, brudny czy też złym kucharzem. Moim zdaniem to Pani pisanina ma całkiem inny powód, ale za to co Pani napisała normalnie można spotkać się w sądzie z powództwa cywilnego. Ale sam fakt Pani anonimowości świadczy o intencjach. Mimo wszystko życzę Pani normalnego rozwoju dziecka.
co za glupoty
Co to za glupoty naprawde? Nie znam dziecka uczeszczajacego do tego przedszkola ktore by uwazalo ze jedzenie w domu jest lepsze niz Pani Jagody. A ze glodny? Dzieci jedza ostatni posilek w przedszkolu o 14:30 wiec ile by nie zjadly to jak rodzic odbiera przed 17 to zawsze beda glodne. Chyba ze miala Pani nadzieje ze zje tyle ze kolacji tez w domu jesc nie bedzie... Przed pisaniem radze sobie przypoamniec po co glupoty pisac i komu sie chce zaszkodzic...
A zapomnialam dodac, ze moje dziecko tez chodzi do tego przedszkola drugi rok i jakos nie mialam do czynienia za duzo z Pania Jagoda a jak juz mialam to smrod papierosow mnie nie uderzyl. Moje dziecko tez nic nie mowilo zeby jakies dziecko znalazlo niedopalek w talerzu wiec palenie to jej prywatna sprawa. Z reszta znajac kadre przedszkola nie sadze zeby ktos z nich zgodzil sie na to zeby dzieciom dziala sie krzywda...
do góry