Widok

mama do wspólnych spacerów

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jestem mamą 4-miesięcznego brzdąca i chętnie poznam inną mamę do wspólnych spacerów z maluszkami. Jeśli również szukasz towarzystwa to napisz :) Mieszkamy na Łostowicach (okolice osiedli Habenda, Świerkowe, Chabrowe, Laurowe).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasia a Ciebie dzis widzialam! Dwa razy! Raz szlas w strone ronda a raz miedzy blokami habendy ;)
Ja dziś też widziałam dziewczynę w czarnej kurtce, między osiedlem Habenda, a moim Krokusowym jak jechałam odwieźć starszaka, ale nie zwróciłam uwagi na kolor wózka więc nie wiem Kasiu czy byłaś to Ty :)
Bo ja tak krążyłam po osiedlu:) To szkoda ze wcześniej nie napisałam byśmy się dzisiaj spotkały.
Emkarc możliwe, że to byłam ja, bo tam też chodziłam :-)
Kasiu moja mala tez jakis czas temu jadla 10 a potem 13 i spacer byl wlasnie kolo 11 ;) Wiec moze uda sie kiedys zgrac :)
Dziewczyny udało się Wam spotkać w piątek? :-)
Emkarc jutrzejszy spacer aktualny?:)
ja byłam nawet przed 13 w okolicy żabki, ale nie udało się spotkać (wydaje mi się, że widziałam wózek szaro-czerwony ale około 12 jak odwoziłam starszaka). Kasia, jak najbardziej tak, około 11 będę w okolicy żabki.
To do zobaczenia:-)
Emkarc to mogłyśmy być my bo tak koło 12 zaczynamy spacery. Ale w piątek coś nam wypadło i musiałyśmy w dalszą podróż wyruszyć i z powrotem przed 14 byłyśmy dopiero :( Aż głupio mi znowu się umawiać więc jak którąś z Was zobaczę na ulicy to po prostu zaczepię :P
do góry