Widok
Chętnie dołączę do zespołu żeńskiego. Można by postartować w jakiś streetballach itp. Pomogłabym w organizacji, ale zajmuję się ogranizacją także siatkówki i nie chcę się podejmować czegoś, czego mogę później nie dociągnąć do końca. Jeżeli jest jakaś ogarnięta dziewczyna, która wie gdzie można pograć i ma już parę kontaktów niech da znać. Lau123ra@gmail.com gg 4054903.
hej, jestem z Gdańska, też z chęcią pograłabym w kosza amatorsko na jakimś boisku albo coś.
mam 16 lat, gram jako tako, ale lubię grać, a chyba to się liczy ; ]
jak coś to piszcie gdzie się umówiłyście, ja dojadę albo coś i pogramy.
gg 10057681.
najchętniej coś w głównym, ale dalej mogę dojechąc(bilet sieciowy ^^)
mam 16 lat, gram jako tako, ale lubię grać, a chyba to się liczy ; ]
jak coś to piszcie gdzie się umówiłyście, ja dojadę albo coś i pogramy.
gg 10057681.
najchętniej coś w głównym, ale dalej mogę dojechąc(bilet sieciowy ^^)
cześć wszystkim, jestem z Gdańska, i z chęcią bym się zapisała do drużyny kosza dziewczyn, gdyż gram w dwóch klubach, w lidze od paru lat, trenuje codzinnie po pare godzin i do tego chciałabym jeszcze zapisać się do jakieś drużyny, by podszkolać swoje umiejętności ;) , gdyby ktoś miał jakies info na ten temat i zgrane osoby to dajcie znać na moje gg 11296862, a co do sali to mam pewien pomysł, jestem troche oblatana co do sal, ligi i troche klubów w Gańsku więc mogę troche pomóc, ale lepiej by było zorganizować osobną drużynę tak np. dla przyjemności, potem można by było zgłosić się to streetballu,ale wszystko po kolej, no to w każdym razie czekam na kontakt na gg, mam nadzieje że się nam uda ;)
Mam dostęp do sali sportowej szkolnej w Sopocie i Gdańsku. Generalnie żebym mogła w ogóle starać się o salę, to musi być minimum 8 dziewczyn. Jestem studentką, dawno w kosza nie grałam, ale uwielbiam ten sport. Do tej pory wynajem sali był bezpłatny, ale nie wiem, jak to teraz jest. Jeśli są jeszcze chętne laski na kosza (1-2 razy w tyg), to piszcie na mejla dark-velvet@gazeta.pl. Jak uzbieramy skład minimum 8 sztuk, to od razu biorę się za rozmowy o salę. Zajmie mi to max 2 tyg, więc od marca możnaby już zacząć rzucać :)
Cześć ! Nadal wszystkie jesteście chętne do grania ? Jeśli tak to jest pewna opcja :) Otóż za kilka dni rusza liga środowiskowa w trójmieście i można zgłaszać się całymi zespołami. Ja osobiście z chęcią wzięłabym udział ale nie mam jak skompletować składu. Co Wy na to ? Znajdą się jakieś chętne ? ;)
Jakby co piszcie na podany adres.
Jakby co piszcie na podany adres.