Widok

amelek

na Cynamonowej nie ma internetu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tak się zastanawiam czy nie pójść do sąsiada prawnika i Ci człowieku sprawy nie założyć, co temat Amelka to oczerniasz non stop. Jesteś cholernie męczący.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jestem żadną konkurencją konkurencji, ale z czystym sumieniem polecam amelka. Awarie się zdarzają, ale reakcja jest zazwyczaj szybka. Bez potrzeby zastanawiania się, czy kultura osobista jest wystarczająca.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idź do prawnika, ja też pójdę i pokażę wszystkie dowody w związku z tym co piszę. Jeśli chodzi o kwestie Amelka to pierwszy raz wypowiadam się wyczerpująco w tym temacie. Może są jeszcze inni którzy są niezadowoleni z usług?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co wy chcecie od człowieka? Mam od niego neta ok 5 lat i jak na moje potrzeby jest ok.Od momentu rozmowy do założenia minęło raptem parę dni po + - dwuch latach sam z siebie zgłosił się żeby wymienić ruter na szybszy od razu dogadaliśmy nowa lepszą cenę więc nie wiem w czym rzecz? Awarie zdążają się wszędzie a np Orange z tego co wiem ma 48h na wysłanie swoich speców a sama naprawa to już oddzielny tematy więc te parę godzin to nie żadna tragedia a co do sposobu bycia samego pana Amelka to rzecz gustu bo wolę kogoś takiego kto widać że żyje tym co robi i się nie naprzykrza bo wkoncu sam się do niego zgłaszamy niż kolejnego telemarketera który poza przeczytaniem broszurki nie jest w stanie nic więcej powiedzieć....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tam do amelka nic nie mam tzn do właściciela po roku użytkowania int dopiero miałem okazje rozmawiać na żywo twarzą w twarz ,jak pojawił się w drzwiach by poznać sytuacje z połączeniem zapytałem tylko od kiedy właściciel zajmuje się takimi sprawami osobiście, nie miałem okazji by odczuć chamstwo i inne teorie z forum
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też nie mam nic Amelekowi do zarzucenia. Jestem jego klientem od 2015 roku i chyba tylko raz było coś nie tak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

do góry