Widok
Co wy chcecie od człowieka? Mam od niego neta ok 5 lat i jak na moje potrzeby jest ok.Od momentu rozmowy do założenia minęło raptem parę dni po + - dwuch latach sam z siebie zgłosił się żeby wymienić ruter na szybszy od razu dogadaliśmy nowa lepszą cenę więc nie wiem w czym rzecz? Awarie zdążają się wszędzie a np Orange z tego co wiem ma 48h na wysłanie swoich speców a sama naprawa to już oddzielny tematy więc te parę godzin to nie żadna tragedia a co do sposobu bycia samego pana Amelka to rzecz gustu bo wolę kogoś takiego kto widać że żyje tym co robi i się nie naprzykrza bo wkoncu sam się do niego zgłaszamy niż kolejnego telemarketera który poza przeczytaniem broszurki nie jest w stanie nic więcej powiedzieć....
Ja tam do amelka nic nie mam tzn do właściciela po roku użytkowania int dopiero miałem okazje rozmawiać na żywo twarzą w twarz ,jak pojawił się w drzwiach by poznać sytuacje z połączeniem zapytałem tylko od kiedy właściciel zajmuje się takimi sprawami osobiście, nie miałem okazji by odczuć chamstwo i inne teorie z forum