Widok

antena zewnętrzna tv

możecie polecić jakąś antenę do tv starego typu? czyli takiego z dużą skrzynią:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bez anteny łapię więc i Ty powinnaś :-)
ja nie łapię:(
nie ma czegos takiego jak 'antena do tv starego typu"
Widzac jaka masz wiedze na temat (czytaj rzadna) nie polecam Ci sluchania jakichkolwiek podpowiedzi bo i tak nic z nich nie zrozumiesz (bez urazy).
Wydasz niepotrzebnie kase a potem i tak bedziesz szuka fachowca za ktorego zaplacisz i za sprzet ktory zaproponuje.
"czytaj rzadna"
..ale pisz: żadną :)

A poza tym plebi ma rację.
Ktoś i tak musi Ci tą antenę zamontować - zatem niech od razu dobierze Ci odpowiednią (dla Twojej lokalizacji) antenę.
"czytaj rzadna"
..ale pisz: żadną :)

upsss - jak to teraz przeczytalem to sie az za glowe lapie. Sam nie wiem jak mi to wyszlo bo takich bledow to nie robie podstawowki. Chyba za duzo w internecie czytam gdzie roi sie az od koszmarnej pisowni i cos jednak 'zostaje'..... :-((((((((((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehehehh
lepiej kup sobie nowy tv z antena wbudowana hahahaha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
inka , ja ci moge wmontowac moja antene :) jest uniwersalna i pasuje do kazdego gniazdka z zenskim zakonczeniem :) ps: nie wspolpracuje ze starszymi modelami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
dopiero teraz przypominałam sobie o wątku, ale nie wiem czy warto się tu wypowiadać, skoro poziom tak niski tu panuje

poradziłam sobie sama samiuteńka:) kupiłam dekoder naziemnej telewizji cyfrowej (150zł) podłączyłam do starego=kineskopowego tv i do tego antena pokojowa i mam pięknych 14 programów za free:)

a jak ktoś ma tyle kasy by kupować nowe tv to gratuluje:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dekoder do starego tv jest po 50 zl :)
Moja znajoma wywiesiła za okno stringi i teraz odbiera cyfrowo TV Trwam ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
inko przeciez na nowy telewizor nie potrzeba wcale duzo kasy, ja mam w domku 2 lcd z 3 ktore mialem. kiedys to fakt byly drogie , za LG 32 placilem 2800 . rok temu wzielem tez LG 42 zaplacilem 2000. 26 calowy LG kupilismy dla corki za 1000 zl. szkoda ze wydalas 150 zl na dekoder do CTN, moglas doplacic i kupic tuner CTN i Sat w jednym miala bys przy tym wiecej programow odbieranych z satelity.
pozdrawiam

P.S. Jacy wszyscy są mądrzy, ale jak się pytałam to nikt nie pomógł...
przykro mi, dopiero zobaczylem watek.
pozdrawiam :)
2011-11-23 16:08

89.76.176

przykro mi, dopiero zobaczylem watek.
pozdrawiam :)

~ja

2011-11-26 20:19:57
89.76.176

KLAMCA KLAMCA !!!

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Gdańsk czy Gdynia? Gdzie lepiej zamieszkać? (7 odpowiedzi)

Gdańsk czy Gdynia które miasto jest lepsze do życia w Trójmieście? ️ Jeśli zastanawiasz się,...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry