Widok
nie ma czegos takiego jak 'antena do tv starego typu"
Widzac jaka masz wiedze na temat (czytaj rzadna) nie polecam Ci sluchania jakichkolwiek podpowiedzi bo i tak nic z nich nie zrozumiesz (bez urazy).
Wydasz niepotrzebnie kase a potem i tak bedziesz szuka fachowca za ktorego zaplacisz i za sprzet ktory zaproponuje.
Widzac jaka masz wiedze na temat (czytaj rzadna) nie polecam Ci sluchania jakichkolwiek podpowiedzi bo i tak nic z nich nie zrozumiesz (bez urazy).
Wydasz niepotrzebnie kase a potem i tak bedziesz szuka fachowca za ktorego zaplacisz i za sprzet ktory zaproponuje.
dopiero teraz przypominałam sobie o wątku, ale nie wiem czy warto się tu wypowiadać, skoro poziom tak niski tu panuje
poradziłam sobie sama samiuteńka:) kupiłam dekoder naziemnej telewizji cyfrowej (150zł) podłączyłam do starego=kineskopowego tv i do tego antena pokojowa i mam pięknych 14 programów za free:)
a jak ktoś ma tyle kasy by kupować nowe tv to gratuluje:)
poradziłam sobie sama samiuteńka:) kupiłam dekoder naziemnej telewizji cyfrowej (150zł) podłączyłam do starego=kineskopowego tv i do tego antena pokojowa i mam pięknych 14 programów za free:)
a jak ktoś ma tyle kasy by kupować nowe tv to gratuluje:)
inko przeciez na nowy telewizor nie potrzeba wcale duzo kasy, ja mam w domku 2 lcd z 3 ktore mialem. kiedys to fakt byly drogie , za LG 32 placilem 2800 . rok temu wzielem tez LG 42 zaplacilem 2000. 26 calowy LG kupilismy dla corki za 1000 zl. szkoda ze wydalas 150 zl na dekoder do CTN, moglas doplacic i kupic tuner CTN i Sat w jednym miala bys przy tym wiecej programow odbieranych z satelity.